НАЧАЛО ЗДРАВЕ Излекувайте хипертонията завинаги с тази рецепта – чудо!

Излекувайте хипертонията завинаги с тази рецепта – чудо!

0
Излекувайте хипертонията завинаги с тази рецепта – чудо!
Излекувайте хипертонията завинаги с тази рецепта – чудо!

Благодарение на рецептата на майка ми, аз и съпругът ми забравихме за хипертонията.

Ще ви кажа как се излекува съпруга ми от хипертония – той имаше високо кръвно налягане 220/180. Пиеше лекарства, биха му инжекции – помогнаха, но цялата му пенсия отиваше за това лечение. Живеехме с моята пенсия, едва смогвахме.

Накрая майка ми, наблюдавайки всичко това, реши да се отнесе към зет си по различен начин. Тя беше билкар и беше достигнала 90-годишна възраст. Тя ме научи много. Но най-важното: успя да понижи кръвното налягане на съпруга ми на 130/90.

И сега ето рецептата. В три-литров буркан с вода на 55 градуса поставете по 0,5 чаша сухи шипки и глог, арония, кедрови ядки, заедно с обвивката, цветове на растението ирга, 4 ментови листа, клонка жълт кантарион, риган и 3 стъбла мащерка, заедно с цветовете. Поставете капак и оставете за 2 седмици на тъмно място. След това прецедете и изсипете в бутилки, съхранявайте на хладно място.

Вижте още: Спрете кашлицата, като приготвите това природно средство

Приемайте по 1 супена лъжица сутрин и вечер преди хранене. Седмица след началото на лечението, съпругът ми забрави за хипертонията. Аз също приемам от тинктурата и вече 5 години при пиенето на кафе кръвното ми не скача и главата не ме боли. Благодаря на майка ми за тази рецепта.