НАЧАЛО ЗДРАВЕ Това средство премахва гъбичките на краката за 2 дни

Това средство премахва гъбичките на краката за 2 дни

0
Това средство премахва гъбичките на краката за 2 дни
Това средство премахва гъбичките на краката за 2 дни

Краката са част от тялото, която е много важна за всички. За съжаление, не всички имат изящни, меки и красиви крака. Поради много причини можем да получим мазоли, кожата става груба и други подобни. Това кара всяка жена да почувства, че изживява най-лошия от кошмарите си.

Въпреки това, в момента има много средства за решаване на тези проблеми. Независимо от проблемите, с които се сблъскваме, има ефективно решение за всеки. Днес ще ви представим едно от тях, което ще направи от краката ви най-красиви украшения.

Аспиринът е лекарство, известно по цял свят. Обикновено се използва за лечение на главоболие или някои проблеми, свързани с повишена температура или кръвообращението. Въпреки това, той е полезен за много други неща, като здравето на кожата и естетическата красота. Това прави лекарството още по-ценно по отношение на здравето.

Наред с други неща, можем да използваме аспирина за борба с акнето, петна и други проблеми. В допълнение, той ефективно елиминира гъбичките по краката и ноктите. Това се дължи на факта, че намалява растежа им и намалява сърбежа, причинен от гъбичките.

От друга страна, той има противовъзпалителни и успокояващи свойства, които намаляват болката и напрежението. Следователно, много хора го използват като аналгетик, когато ги боли нещо или имат главоболие. Сега той е добавен към списъка с ползи за способността му да премахва тъмните петна по кожата. Също така, той помага за подобряване на външния вид на краката, премахване на мазоли, пукнатини и др.

Подобрете външния вид на краката си!

Какво ви е необходимо:
– сок от 1 лимон
– 5 таблетки аспирин
– пемза

Подготовка и употреба:
Стрийте аспирина много добре в хаванче. Ако нямате, използвайте тежък предмет. След като получите праха без бучки, поставете го в отделен контейнер. Разбъркайте с лимонов сок, докато получите паста. Ако е необходимо, можете да добавите малко вода.

Преди да приложите този крем, трябва добре да измиете краката си, за да премахнете мръсотията. След това нанесете тънък слой от този крем на краката си, като наблегнете на областта с гъбичките или мазолите. Оставете за 30 минути, след това изплакнете с топла вода.

Сега отстранете мазолите и мъртвата кожа с пемза. Измийте отново краката си с топла вода, за да премахнете мъртвата кожа и да направите краката си меки. Този процес трябва да се повтаря 2 или 3 пъти седмично, за да получите резултати. За по-добри резултати, използвайте овлажнител.

Тъй като знаете какво трябва да направите, подгответе това средство възможно най-скоро. Ще видите как краката ви отново ще станат меки и нежни!