НАЧАЛО ЗДРАВЕ Алкалната вода лекува рака. Ето как да я приготвите

Алкалната вода лекува рака. Ето как да я приготвите

0
Алкалната вода лекува рака. Ето как да я приготвите
Алкалната вода лекува рака. Ето как да я приготвите

Алкалната вода лекува рака. Ето как да я приготвите

Несъмнено знаем, че в света съществуват различни заболявания, които изискват подходящо лечение. Много от тези лечения са толкова ефективни, че лекарите и фармацевтичните компании предпочитат да ги пазят в тайна, като се грижат за бизнеса си.

Този път искаме да ви кажем какви ползи можете да получите чрез консумирането на алкална вода. Много ефективен начин за намаляване на свободните радикали в организма и предотвратяване на редица инвазивни заболявания, като например рак.

Един фармацевт, който се оттегли в пенсия споделя със света, много тайни, които е научил в своята област на работа и които са скрити от обществеността.

Предимства на алкалната вода за тялото.
Алкалната вода е един от най-мощните антиоксиданти, който почиства тялото от токсини. Тя може да подсили имунната система и да премахне киселините.

Тези киселини обикновено са причина за някои странични ефекти в организма, като например:

– умора
– лошо храносмилане
– по-голямо присъствие на болести

Д-р Ото Варбург е лауреат на Нобелова награда и е установил, че най-малко 95% от известните видове рак се развиват в кисела среда.

По същия начин той показа, че ракът не може да прогресира в тялото в алкална среда при ниво на рН, по-голямо или равно на 7,36. По същия начин той свързва киселинността с хронични заболявания като диабет, сърдечно-съдови заболявания, остеопороза и други.

Знаейки цялата тази информация, искаме да Ви помогнем с рецепта, която значително ще повиши алкалната стойност в тялото ви.

За въпросното лечение ще са ви необходими:

– лимон
– средна краставица
– четвърт корен джинджифил
– половин чаша свежи листа мента

Приготвяне:

Трябва да измиете и смелите всяка от съставките, a джинджифила обелете. Добавете ги в малка каничка с вода и оставете за една нощ.

На следващата сутрин, прецедете и изпийте чаша вода на празен стомах и през целия ден.