НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Благодарение на тази маска, вече нямам бръчки по лицето си

Благодарение на тази маска, вече нямам бръчки по лицето си

0
Благодарение на тази маска, вече нямам бръчки по лицето си
Благодарение на тази маска, вече нямам бръчки по лицето си

Благодарение на тази маска, вече нямам бръчки по лицето си

Аспиринът е най-известното лекарство в света. Хората го използват като аналгетик, но също и като антикоагулант.

Ако се приема в малки дози, той може да предотврати сърдечносъдовите заболявания.

Това известно лекарство има, не само по-горе посочените приложения, но може да ви послужи и за други цели за някои, от които вероятно не сте чували! Предимствата, които тази малка таблетка може да предложи са безброй.

Знаете ли, че аспиринът изсветлява петната от пот, ако по вашите бели тениски започнат да се появяват жълти петна, дължащи се на пот?

Всичко, което трябва да направите, е да стриете две таблетки и да ги разтворите в половин чаша топла вода. Нанесете върху петната и оставете за една нощ. На сутринта ще бъдете изненадани от резултатите.

Почистете подмишниците си
Пригответе смес по същия начин като предишната и я поставете на мястото за 1 час. След това изплакнете. Ако искате да видите по-бързи резултати, правете го веднъж седмично.

Кажете сбогом на падащата коса
Разтворете 8 таблетки в чаша вода. Нанесете върху косата си и направете нежен масаж на скалпа. Оставете да действа за 15 минути и изплакнете. Можете да добавите и 8 стрити таблетки към шампоана.

Кажете сбогом на пъпките
Стрийте таблетка и добавете няколко капки вода, за да направите паста. Нанесете я върху пъпките и я оставете да престои за една нощ. Ако имате раздразнена кожа, препоръчваме да не я използвате!

Забравете за пърхота
Стрийте две таблетки и ги добавете към шампоана. Тази смес ще ви помогне да предотвратите пърхота.

Пукнатини по петите
Стрийте 7 таблетки аспирин и добавете половин супена лъжица лимонов сок. Ако сместа не е достатъчно течна, просто добавете малко вода. Нанесете сместа на краката си и ги покрийте с топла кърпа и след това с найлонова торбичка. Оставете сместа да действа за 10 минути. След това използвайте пемза, за да почистите краката си.