НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Определете дали има магия върху вас с помощта на клечки кибрит

Определете дали има магия върху вас с помощта на клечки кибрит

0
Определете дали има магия върху вас с помощта на клечки кибрит
Определете дали има магия върху вас с помощта на клечки кибрит

Не ходете на гледачки, а разберете в домашни условия дали имате направена магия!

Има много нещастни хора по света, чийто живот не е добре устроен. Те не работят върху своето щастие, а само завиждат на по-успешните хора и често ги проклинат. И дори прибягват до различни конспирации, правейки магии и проклятия.

Проверка

Преди да започнете теста, се отпуснете и заемете удобна позиция. Задайте си въпроса: “Има ли върху мен някаква следа от чуждо енергийно влияние?”.

Дръжте клечката в края, поставете я вертикално на 4-5 сантиметра от водната повърхност точно по средата на чашата. Затворете очи и си задайте същия въпрос. Пуснете клечката свободно да падне във водата.

След като клечката спре да се движи, направете същото с втората.

Разбира се, клечките ще заемат определена позиция, според която можете да прецените дали върху вас има магия. Има три основни варианта според подреждането на клечките: липсата на контакт между тях, докосване и пресичане. Всяка от тези комбинации носи специална информация.

Липсата на контакт между клечките се счита за най-добрия вариант. Това положение означава, че вашата енергия е свободна от външни влияния, а грижите и болестите ви са чисто физически. В тази ситуация, за да подобрите здравето си, е необходимо да приемате лекарства, да пиете настойки от билки и да правите физически упражнения.

Определете дали има магия върху вас с помощта на клечки кибрит

Докосването между клечките показва, че сте под не професионално енергийно влияние или сте били изложени на зли очи. Може би се чувствате некомфортно в общестения транспорт, по време на спор със семейството и приятелите, при разправия, докато чакате на опашка и в други подобни ситуации.

Пресичането на клечките показва умишлено причинени щети. Мястото на контакта и пресичането на клечките ще ви насочи към енергийния център, който е бил подложен на най-интензивната атака от недоброжелателя.

За да определите този център, е необходимо визуално да разделите едната клечка на шест части и да видите къде точно се докосва до другата клечка.

Външната сила в този случай се отразява в позицията на горната клечка, а нивото на увреждане се определя от разположението на долната.

Нива на въздействие

Първо ниво

Показва поражение в енергийния център на жизнената сила. Някой се опитва да отнеме от вас желанието да живеете. Репродуктивните органи и бъбреците могат да бъдат засегнати.

Второ ниво

То говори за поражение в центъра на сексуалното общуване. Това е най-вероятното място за поражение при заклинание. В тялото увреждането на този център се отразява в лоша работа на дебелото черво, гениталните органи, пикочния мехур, съдовете на долните крайници.

Трето ниво

Влияние върху позицията ви в обществото. Лицето, изпратило магията, се опитва да унищожи авторитета ви, да отнеме възможността да се свържите с други хора и да ви остави сами. С поражението на този център често има заболявания на стомаха, черния дроб, жлъчния мехур, тънките черва, панкреаса.

Четвърто ниво

То говори за поражение в сърцето и засяга любовта. Това влияние има за цел да ви лиши от баланса и разбирането за света. Когато този център бива ударен, човекът не получава удоволствие от живота, не може правилно да подбира партньорите и приятелите си и е лишен от подкрепата на другите. Има заболявания на сърцето и съдовата система, има рязък спад на имунните реакции.

Пето ниво

Лицето, което ви е направило магия, ви лишава от информация и ви прави безразлични и неподатливи на външни дразнители. В тялото го усещате като проблеми с дихателната система, бронхите, фаринкса и ларинкса, щитовидната жлеза.

Вижте още: Обърнете внимание на това, когато купувате паста за зъби!

Шесто ниво

Завистникът се опита да внесе в съзнанието ви мислене, което е чуждо за вас. Всички ваши сили отиват напразно в ненужни действия, които в резултат не ви носят никакъв успех. Мозъкът и гръбначният мозък могат да страдат, нервната система също, както и функциите за регулиране на хормоналния дисбаланс и обмяната на веществата.

С този метод ще можете да разберете дали тегне над вас някакъв негативизъм, причинен от недоброжелатели. Много често в нашия живот настъпват трудни времена, които понякога не зависят от нашите действия или бездействия.