НАЧАЛО ЗДРАВЕ Алое, мед, вино – тази смес ще изправи болните на крака!

Алое, мед, вино – тази смес ще изправи болните на крака!

0
Алое, мед, вино - тази смес ще изправи болните на крака!
Алое, мед, вино - тази смес ще изправи болните на крака!

Използвайте алое, за да се излекувате и от най-страшната болест! 

Една много приятна, енергична стара дама пише: „През 1985 г. след две операции, ме изписаха от онкологичната клиника и ме изпратиха вкъщи, за да умра, тъй като по-късно се изясни, че имам 10 дни живот.

У дома лежах в леглото в продължение на два дни и си спомних рецептата за лечение на целия организъм, в състава на която основната съставка беше алое.

Рецептата с описанието я бях сложила някъде и трябваше да я приготвя по памет. Откъснах всичките листа на две 4-5 годишни растения, измих ги добре, избърсах ги, отрязах бодлите и ги пуснах в месомелачка. Получи се сок от около 2 литра.

Взех 3 килограма мед и две бутилки вино. Всичко това смесих в чист емайлиран съд и разбърках.

Количеството е достатъчно за 2-3-литрови буркана. Плътно затворени, увити в черен плат, ги оставих в мазето върху цимент. Но по колко се приема от сместа и как, забравих.

След 10 дни извадих единия буркан, разклатих го, разлях сместа в бутилки и започнах да пия по 1 супена лъжица три пъти на ден, един час преди хранене. Държах бутилките в хладилника, обвити в черен плат.

Дълго време взимах от тази смес, а през октомври отидох на консултация. Тогава разбрах какво ми бяха предрекли лекарите.

Появи се резултатът от епикризата в онкологичната клиника, подписана от нейния главен лекар. В нея пишеше диагнозата ми “рак на маточната шийка в етап гангренясваща тъкан”. Бяха ме изписали като неизлечима, а при изследването през есента, бях напълно здрава и бях прибавила към теглото си 22 кг.

След това описах метода на лечение, който приложих с някои усъвършенствания: до отрязването на алоето не го поливайте 5 дни.

Използвайте червено вино 16-18 градуса или портвайн (0,5 л). Сместа оставете да престои 5 дни.

Приемайте 1 ч.л. първите пет дни, след това – по 1 супена лъжица най-малко 2-3 седмици, но желателният курс е 1,5 – 2 месеца.

Важно е в първите дни болните да имат апетит. Същата смес в същата дозировка се препоръчва за лечението на белодробна туберкулоза, стомашни язви, както и психиатрични разстройства и хронични заболявания на кръвта, женски болести, парализа, зъбобол и главоболие.

Методът е универсален в борбата срещу хроничните и остри лезии на стомаха, черния дроб, червата, сърцето. И не само лечебно, но и превантивно.

За превенция са достатъчни:

  • алое – 350 грама,
  • мед – 600 грама,
  • вино – 350 грама.

Вижте още: 3 метода за справяне с ускорен сърдечен ритъм

На всеки пет години, откакто се излекувах, правя тази настойка профилактично. Аз съм вече на 78 години, но не бързам да умирам. Събирам различни лечебни билки, пия чай от тях и правя упражнения сутрин в продължение на 40 минути.“