НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете корона и ние ще разкрием вашите качества

Изберете корона и ние ще разкрием вашите качества

0
Изберете корона и ние ще разкрием вашите качества
Изберете корона и ние ще разкрием вашите качества

“О, той/тя има корона на главата!” – така говорят хората за човек, чието самочувствие изглежда неоправдано завишено. Метафората не е случайна – в края на краищата всеки, който някога e слагал корона, знае много добре как се ограничават движенията на главата. С корона върху главата можете да пропуснете нещо важно, което се случва точно под носа ви!

Но нашият тест е устроен точно обратно – само “поставянето” на короната ще разкрие цялата истина за вас!

И така, на картинката виждате няколко типа кралски корони. Погледнете ги и изберете короната, която според вас най-много ви подхожда. Можете мислено да я поставите върху главата си, за да се почувствате над целия свят. Но не бързайте… Вашият избор носи и послание за качествата ви. Може би има нещо, за което да помислите!

И така, коя корона избрахте?

№ 1. Вие сте егоцентрични. Предимно сте фокусирани върху себе си, не обръщате внимание на хората около вас, по всякакъв възможен начин ги игнорирате. Вие, разбира се, се притеснявате за вашите близки и приятели, но сте твърде повърхностни и не виждате очевидното.

№ 2 Вие обожавате да командвате и да водите и за нищо на света не давате юздите в други ръце, а ги държите здраво. Научете се да се отпускате. Не можете да контролирате всичко около себе си.

№ 3  Вашият ключов проблем е мързелът. Искате да го оправдаете, твърдейки, че просто нямате мотивация. Въпреки че, ако се впуснете в увлекателна и вълнуваща задача, това ще събуди у вас усърдие и творчество. Трябва да си припомняте едно нещо: доброто никога не се получава лесно.

№ 4 Хората казват за вас, че сте доста жестоки, пресметливи и безразлични. Това има много негативен ефект върху взаимоотношенията ви с другите. Не се гневете и не дръжте стари обиди в себе си. Добротата ще ви помогне да успеете в живота.

№ 5 Познаете себе си добре и рядко действате ирационално и импулсивно. От време на време е жизненоважно да слушате интуицията си. Трябва да се научите да преодолявате страховете си. Не позволявайте на емоциите ви да контролират действията ви.

Вижте още: Как ще подредите яйцата? Това е сериозен психологически тест!

№ 6 Често се държите дръпнато и по този начин отблъсквате другите. Винаги е по-лесно да изглеждате не емоционални. Вие добре знаете кого искате да приемете в собствения си свят и кого да избягвате. И все пак разбирате, че ви липсват много знания. Затова винаги си казвайте: невъзможно е да се знае всичко. Между другото, би било полезно да изслушате гледните точки и на другите хора.