НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Всеки зодиакален знак има своя суперсила. Каква е вашата?

Всеки зодиакален знак има своя суперсила. Каква е вашата?

Всеки зодиакален знак има своя суперсила. Каква е вашата?
Всеки зодиакален знак има своя суперсила. Каква е вашата?

Всички наши любими супергерои от карикатури, комикси и филми имат някакви свръхспособности. Самата дума “суперсила” асоциираме с невидимостта, телекинезата и способността за летене във въздуха.

Вероятно много от вас в детството са мечтали да притежават някои магически способности на супергероите. Но животът прави свои собствени корекции.

Като възрастни разбираме по-добре как работи светът и повече ценим суперсили като: творчество, самочувствие, воля.

А каква е вашата суперсила според зодиака?

Овен – ловкост
Каквито и изненади да ви е подготвил животът, няма да им позволите да застанат на пътя ви. Вродената ловкост наполовина с изобретателността ви позволява да се измъкнете дори и от очевидно най-безизходните ситуации.

Вашата упоритост и самочувствие вдъхновяват другите, което ви позволява, не само да се издигате от пепелта като феникс всеки път, но и да издигате и другите!

Телец – упоритост
Ако сте решили да направите нещо, никой и нищо няма да ви попречи. Имате наистина непоколебима упоритост, която ви позволява да не губите целта си, независимо от обстоятелствата. Дори приятните малки неща, които толкова често разсейват другите, не могат да ви попречат да постигнете целта си.

Знаете какво искате и ще го постигнете. Това постоянство ви прави силен лидер, мотивирайки другите да постигат големи постижения.

Близнаци – любов и подкрепа
В моменти на най-голяма уязвимост и слабост, вие сте най-красивите и никой не знае това по-добре от Близнаците. Близнаците не само осъзнават своята уязвимост, но и виждат тази красота в другите, като им помагат да приемат и обичат своите слабости.

Това позволява на Близнаците да дават на хората любов и подкрепа в най-трудните моменти, като им помагат да станат по-силни и по-уверени.

Рак – мечти
Докато други се гмуркат в ограничената си реалност, страхуват се да излязат от рамките на познатото, Раците не са готови да се задоволят с малко. Ракът има уникална способност да вижда цялата картина и да гради дълбоки планове, да се потопи в мечтите си и да направи всичко, за да ги реализира.

Това не само му помага да се движи напред, въпреки препятствията, но също така му дава увереност, че всичко ще бъде наред.

Лъв – вътрешен огън
Вътре във вас има горещ пламък, който може да освети дори най-тъмните моменти от живота. Той се превръща във ваша движеща сила, която ви дава сила и увереност, които предизвикват искрено възхищение.

Вътрешният огън ви позволява да преодолеете всички трудности, възникващи по пътя на живота.

Дева – утеха
Обикновено на Девата не й се приписват такива качества като състрадание и чувствителност. В края на краищата, Девата е непоправим перфекционист, обръщайки голямо внимание на факти и подробности.

Но не позволявайте това да ви попречи да видите истинската си суперсила! Имате вродената способност да утешавате и успокоявате онези, които преживяват трудни времена, като им помагат да преодолеят бариерите на живота и да намерят сили да се движат напред.

Везни – изпълнение на желанията
Не само знаете как да видите скрития си потенциал, но и вие имате невероятна способност да го осъзнавате напълно.

Независимо дали става дума за изграждане на успешна кариера, намиране на истинска любов или работа в полза на обществото, можете да вземете най-смелите желания и да ги приложите в живота.

Скорпион – харизма
Имате наистина магнeтична личност, която буквално привлича хоратa към вас. Където и да се появите, всеки се обръща след вас и това важи за всяка сфера на живота.

Това само по себе си все още не е суперсила, но това е харизма и любов към живота, които ви позволяват да намерите общ език и да влияете на всички около вас. Ако използвате тази сила за добро, не само можете да достигнете големи височини, но и да помогнете на другите да постигнат същото.

Стрелец – четене на мисли
Това може да звучи като невероятна измислица от холивудски филм, но Стрелците могат да четат мисли! Разбира се, не като във филм, където човек просто затваря очите си и веднага вижда всичко, което другите мислят; по-скоро става дума за възможността да обърнете внимание на дребните неща.

Напълно знаете как да “четете” хората, забелязвайки най-малките жестове и да научите повече за тях, отколкото те казват с думи. Това е невероятно полезна способност, която ви позволява да намерите общ език с всеки. Просто бъдете внимателни: ако прекалявате, можете да изплашите хората!

Козирог – оптимизъм
Въпреки факта, че разчитате на логиката и фактите, знаете как да погледнете отвъд границите на една трудна реалност и да видите хората от най-добрата им страна. Вие вярвате, че всеки има потенциала да върши добро и сте готови да им гласувате доверие.

Във всяка ситуация сте склонни да не бързате със заключенията и да простите на хората техните грешки. Разбира се, понякога това води до разочарование и негодувание, когато някой ви провали, но способността ви да виждате в хората това, което те сами не виждат за себе си, вдъхновява много за големи постижения.

Водолей – възстановяване
Нека бъдем честни: под способност за възстановяваме нямаме предвид, че отново ще ви порасне отрязана ръка. Но вие винаги знаете как да се издигате от пепелта и да изградите разрушения живот с тухли, независимо от ударите на съдбата, които ви е нанесла.

Когато другите се предадат, вие сe мотивирате. Не можете да бъдете спрени, дори когато всички наоколо отдавна са загубили надежда.

Риби – интуиция
Ако се научите да се доверявате на себе си и да слушате вътрешния си глас, тогава ще бъдете изненадани колко надеждни са прогнозите му. Интуицията ви надминава най-смелите мечти, но трябва да се научите да й се подчинявате по-често.

Ако “усетите” нещо, това не е случайност. Инстинктите никога няма да ви подведат и колкото повече разчитате на тях, толкова по-надеждни стават те.

Почувствахте ли се вече като супергерой?