НАЧАЛО ТЕСТОВЕ На коя маса не бихте седнали? Отговорът показва какво ви безпокои

На коя маса не бихте седнали? Отговорът показва какво ви безпокои

0
На коя маса не бихте седнали Отговорът показва какво ви безпокои
На коя маса не бихте седнали Отговорът показва какво ви безпокои

Погледнете внимателно снимката и изберете маса, на която не бихте седнали!

маса номер 1
В последно време стресът във взаимоотношенията е завладял живота ви. Просто не се интересувате от другите. Нуждаете се от известно време за размисъл. Вероятно нещо е причинило това чувство и ще трябва да обсъдите това с конкретния човек в живота си. Време е да му кажете, че ви е наранил!

маса номер 2
Опитвате се да дадете най-доброто от себе си, но напоследък смятате, че сте достигнали своя лимит. Вие сте уморени и мечтаете за уикенда. Без значение каква подкрепа получавате от други хора. Вие сте изтощени и имате нужда от почивка. Насладете се на любимите неща в живота, за да можете да се преориентирате!

маса номер 3
Изглежда, че всичко ви притеснява. Не сте виновни за това. Просто розовите очила, които обикновено носите са станали малко сиви. Вие сте песимистично настроени към обществото, в което се намирате. Вие се опитвате да подобрите света около вас. Понякога, когато се чувствате депресирани, вие сте разочаровани.

маса номер 4
Имате склонност да се сравнявате с другите, мислейки, че те са по-добри от вас. Престанете да мислите за себе си така! Сега е времето за “самопомощ”. Излезте с приятели на любимото си място или на кино. Наистина имате нужда от това.