НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете път, който ви харесва и разберете повече за себе си!

Изберете път, който ви харесва и разберете повече за себе си!

0
Изберете път, който ви харесва и разберете повече за себе си!
Изберете път, който ви харесва и разберете повече за себе си!

Изберете път, който ви харесва най-много и разберете повече за себе си!

1. Автомобилен път
Обичате простия и удобен начин на живот. Начертано трасе, правилата са ви известни, така се чувствате уверени. Освен това, много други пътници са пътували до вас и много други ще пътуват. След като научите правилата на движението в “живота”, ще промените живота си в зависимост от посоката, умело избягвайки препятствията по пътя си.

2. Off-road
Пионери – безстрашни и смели хора. Вие сте един от тях. Имено вие сте в състояние да проправите нов път и да водите хората след себе си. Дали вашият подвиг ще бъде запомнен с добро?
Това не е толкова важно за вас.

Основното нещо за вас е целта, към която вървите с уверена стъпка. Трудностите само ви поддържат в кондиция. Дори ако никой не смее да тръгне след вас, това няма да намали вашaта страст и желание да се придвижите напред, за да завладеете нови пространства!

Животът ви е калейдоскоп на приключенията. Намирате своя път и сами преодолявате препятствията. Вие сте уверени във вашите способности и знаете как да намерите изход от всяка ситуация. Въпреки че другите понякога се губят в предположения: Защо ви е необходимо всичко това?

3. Железопътна линия
От една страна, такъв път непременно ще ви отведе до определената точка. Но в същото време е доста неудобно да се движите по него. Трябва да правите твърде малки стъпки или твърде големи. Нормална стъпка, не можете да направите.

Като се движите по този начин, бързо се уморявате, отклонявайки се от пътя ви. Падате, а след това ставате. Променлив успех и настроение. Но не забравяйте, че във всеки един момент може да се появи влак, който може драматично да промени живота ви. Готови ли сте за това?

4. Асфалтов път
Гладък и стабилен път без много риск. Няма строга маркировка: можете да се движите навсякъде. Но все пак има някои правила, с които трябва да се съобразявате, за да не излезете внезапно извън пътя.

Струва ви се, че сте индивидуалист. Но ако се отнесете по-обективно към себе си, ще видите, че лесно можете да предпочетете индивидуалността на “благоприятните условия на колектива”. Удобствата и комфортът не са на последното място в живота ви.

5. Тесен път
Желанието да бъдете различни преобладава във вашите решения. Заради пътя, който е на сърцето ви, вие сте в състояние да се откажете от комфорта в живота.

За вас е отегчително да ходите по утъпканите пътища. Вдъхновение за вас могат да бъдат само неоткритите хоризонти. И дори ако никой не знае къде може да отведе този път, ще тръгнете по него. Ще бъдете по-щастливи да сте сред звуците на природата по неподправената пътека, отколкото бавно да следвате тълпата по удобен път.

6. Черен път
Не най-близкият, не най-удобният и не най-лесният начин. Но вие сте доволни от дългия път между откритите пространства. По него не пътуват толкова много хора, така че имате възможност да разсъждавате, бавно да се движите напред. Вие цените уединението, а временното уединение дори ви изцелява.

Къде води този път? Това е известно само на вас. Ако искате цивилизация и динамика, тръгнете към блестящите светлини на високоскоростния път на живота, а ако душата ви копнее за мир, ще намерите тихо местенце в малко селище. Изборът винаги е ваш!

7. Чакълен път
Разхождайки се по този път, лесно можете да нараните краката си. Ако това е временна ситуация, няма да имате особени проблеми. Имате възможност да го сравните с други пътища. Помислете за това, което наистина ви подхожда.

Но дългата разходка по тези груби повърхности води до бързо намаляване на силите. Ваши чести гости – лошото настроение и недоволството от живота. Вървите ли по този път, меланхолията винаги ще бъде в сърцето ви.

8. Път в парка
Предпочитате друг да прави избор вместо вас. Вие сте напълно доволни, че пътеката в парка е положена от някой по определен начин. Забелязвате, че създателят на този път е взел предвид не само собствените си вкусове, но и се е погрижил за вас. В същото време, искате да получите естетическо удоволствие, без да рискувате нищо.