НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето си!

Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето си!

0
Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето си!
Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето си!

Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето си!

Водата е един от четирите основни елемента. Животът на нашата планета е възникнал в световния океан, това е нашата люлка. Като цяло тялото ни е съставено от 70% вода и затова не е изненадващо, че сме толкова тясно свързани с нея. Езотериците я наричат “течен кристал”. А способността да разтваря и улавя, прави водата един от най-добрите носители на информация, чиито потоци се пренасят към материализирането на всеки генетичен код във Вселената.

Според древните учения на алхимията елементът на водата съответства на фината сфера на човешката същност – душата. Предлагаме малък тест, който ще разкрие тайните на вашата личност. В зависимост от водоема, който изберете, ще научите интересна информация за себе си и бъдещето си.

И така, настанете се удобно и не мислете за нищо. Сега помислете за тези водоеми. Мислено изберете изображението, което ви привлича най-много. След като направите избора си, прочетете резултата.

Снимка 1 – Спокоен океан

Вие сте чувствителни по природа, на хората им е комфортно във вашата компания, вие сте щедри и деликатни. Присъщи за вас са съчувствието и топлината, с удоволствие дарявате радост на другите.

Вие сте трудолюбиви и оценявате отговорността, но най-вече искате да отмените всички задачи и да се забавлявате. Вие сте съпричастни и състрадателни. За повечето хора, вие сте загадка.От една страна сте харизматични и изпълнени с емоции, а от друга – затворени и спокойни.

Понякога сте готови да се отправите в търсене на приключения и да изследвате света, но най-често щастие ви носят домът и тишината. Но във вас има нещо, което не се променя: никога няма да дадете обещание, което не можете да изпълните и винаги правите всичко с пълна отдаденост.

Спокойният океан е символ на разстоянието, промяната и периодичността. Скоро ще отидете на специално пътуване. Независимо дали е физическо или психическо преживяване, ще имате възможност да разширите хоризонтите и лично да завладеете неизследвани досега територии. Ако се възползвате от шанса, животът ви ще се промени много неочаквано и ще ви донесе значителна награда.

Снимка 2 – Буйна река

Бурната река означава внимателен, наблюдателен и любознателен човек, който е готов да получи отговори. Искате да научавате нови неща и да опитвате нови неща. Въпреки че се интересувате от срещи с нови хора, вие сте най-удовлетворени насаме с мислите си.

Обичате да изследвате света около себе си и да се чувствате свързани с природата и Земята. Много обичате животните и те вас. Благодарение на вашата спокойна и топла енергия, приятелите винаги с готовност се обръщат към вас, когато имат нужда от рамо, на което да поплачат.

Цените взаимоотношенията си и сте много сантиментални. Вие се грижите много за вашия имот и за вашата къща, правите всичко с пълна отдаденост.

Бурната река е символ на размисъл, развитие и движение. Скоро ще имате възможност да разширите хоризонтите си по най-неочаквания начин. Може би това ще бъде пътуване, ново приятелство или някаква възможност, във всеки случай ще промени живота ви към по-добро. Не пропускайте шанса си!

Снимка 3 – Ледник

Вие сте смел, енергичен и понякога дори мистичен човек. Можете да привлечете другите, имате силата, всичко това ви прави роден лидер. Без значение какъв е сценарият, винаги забелязвате и най-малките подробности, които другите обикновено пропускат. Имате добре развити инстинкти, много добре разбирате хората, а те ценят вашето мнение и интуиция. Доколкото искате да научавате и опитвате нови неща винаги сте душата на компанията, партито и пътуванията.

Хората се забавляват и смеят с вас. Оценявате лоялността, честността и последователността и ако давате обещания, то винаги ги изпълнявате.

Ледената вода – символ на стабилност, дълбочина и приключения – показва, че скоро ще получите приятна задача, която ще бъде възнаградена по заслуги. Може би се съмнявате дали да я приемете, но вярвайте в себе си и ще научите нещо неочаквано за себе си.

Снимка 4 – Спокойно езеро

Изборът на спокойно езеро разкрива спокойна, практична и весела природа. Не може да се каже, че сте много светски човек, но сте щастливи да се запознаете с нови хора и да разширите кръга на общуването.

Най-спокойни се чувствате заобиколени от природата и уважавате всяка форма на живот. Присъщи за вас са искреност и топлина, носите щастие на тези, които обичате. Вие сте много щедри и състрадателни, с удоволствие давате и последната си риза (дори и да е на гърба ви) на някой, който се нуждае от нея.

И хората, които са в беда, първо се обръщат към вас за помощ – както за морална подкрепа, така и за материална помощ. Скромността и усърдието са типични за вас. Вие сте солта на Земята, имате много добро сърце.

Спокойното езеро – символ на силата, честта и доверието – скоро ще бъдете натоварени със задача, която изисква голяма отговорност, което ще донесе много прекрасни плодове. Отначало може да ви се струва, че не сте подходящи за такава задача, но просто знайте, че никой не е по-добър от вас.

Снимка 5 – Буен водопад

Ако сте избрали водопада, тогава сте силна, страстна и сантиментална натура. Имате специален магнетизъм и заразна енергия. Вие сте подстрекатели, с вас не е скучно, обичате децата.

Вие обичате да се вглъбявате в мислите си или да изследвате нови земи, имате много активно въображение. Вие сте творчески човек (но това е известно само на избраните). Винаги мислите трезво, въпреки факта, че сте движени от емоциите и сърцето, а не от разума.

Вие сте много страстни, обичате да се смеете. И макар че сте склонни да драматизирате за всичко, не можете да понесете драма в отношенията. Вие сте романтични, грижовни, винаги верни. Наистина ви харесва красотата и редът.

Бурният водопад е символ на радост, празник и енергия. Скоро ще получите радостни вести, които сте мечтали да чуете от дълго време. Може би те ще дойдат при вас по съвсем различен начин, отколкото очаквахте, но това ще бъде началото на една много радостна глава от живота ви.

Снимка 6 – Малко езерце

Миролюбив и спокоен човек, често интроверт. Намирате радост в малките моменти от живота, за другите може да изглеждат незначителни (пълзяща калинка, красива роза, великолепен изгрев),но за вас са възхитителни и прекрасни.

Неприятни са ви гръмките разговори и грубо поведение, така че стоите далеч от драмата и хаоса. Оценявате мира, комфорта и тишината. Имате деликатна природа, това, което хората харесват у вас – истината и искреността, за които приятелите ви ценят.

Може би гласът ви не звучи толкова силно за другите, но вие сте търпеливи, силни и емоционални.

Малко езерце – символ на дома, спокойствието и традициите – означава, че къщата или семейството ви скоро ще станат по-големи. Може би някой ще се роди или ще приемете някой (нов член на семейството може да бъде на два крака или на четири крака), а може би и разширение на собствеността.