НАЧАЛО ЗДРАВЕ Какво ще се случи след 1 час, ако увиете краката си с...

Какво ще се случи след 1 час, ако увиете краката си с фолио?

0
Какво ще се случи след 1 час, ако увиете краката си с фолио?
Какво ще се случи след 1 час, ако увиете краката си с фолио?

Всеки има в кухнята си алуминиево фолио на ролка. Ние го използваме главно за готвене! Знаете ли обаче, че може да го използвате за решаване на различни здравословни проблеми?

То може да помогне за справяне с настинки, безсъние и много други проблеми.

Отървете се от умората само за час
Използвайте алуминиево фолио, за да се отървете от умората. Това е вековна традиция, призната от експерти от цял свят! Поставете няколко ленти от алуминиево фолио във фризера за 2-4 часа. След това трябва да приложите листовете върху лицето си (особено бузите или клепачите) и да ги оставите, докато не почувствате, че мускулите ви са напълно отпуснати! След като премахнете алуминиевото фолио, ще забележите, че симптомите на умора и безсъние са изчезнали завинаги.

Успокоява болката в ставите
Алуминиевото фолио е отлично за лечение и отстраняване на болки в ставите, артрит, подагра и болки в петата! За да постигнете максимален резултат от този метод, първо увийте фолиото около най-болезнената област на тялото си и използвайте медицинска превръзка. Оставете компреса за цяла нощ (или по време на почивка през деня). Повтаряйте тази процедура в продължение на 10-12 дни, след което направете почивка за 2-3 седмици. Ако болката не изчезне, повторете лечението!

Облекчава изгаряния
Малко известен факт е, че елементите в алуминиево фолио могат да помогнат при изгаряния. Университетът в Уисконсин потвърждава този факт! Изплакнете изгореното място с хладка вода, подсушете с мека кърпа. След това нанесете тънък слой мехлем за изгаряния, последван от стерилна марля. След това обвийте марлята с алуминиево фолио и го фиксирайте с медицинска превръзка. Дръжте компреса на мястото, докато забележите, че болката намалява.

Постоперативна болка
Ако наскоро сте претърпели ампутация или страдате от болка фантом, тогава алуминиевото фолио може да бъде вашето спасение! Можете да се отървете от болезнените атаки, като увиете засегнатата област с алуминиево фолио.

Отървете се от простудата
През грипния сезон и сезона на настинките е важно да се знае как да се лекуват симптомите, без да се прибягва до антибиотици! Можете да използвате алуминиево фолио за тази цел! Увийте краката в 5-7 слоя, оставете за един час.

Нека краката ви “почиват” в продължение на два часа и след това повторете процеса. И така още един път! Повтаряйте тази процедура в рамките на седем дни или докато се почувствате здрави.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, препоръчваме да потърсите медицинска помощ. Самолечението може да не е безопасно за вашето здраве.