НАЧАЛО ЗДРАВЕ Вижте защо трябва да държите по 2 ореха в ръка!

Вижте защо трябва да държите по 2 ореха в ръка!

0
Вижте защо трябва да държите по 2 ореха в ръка!
Вижте защо трябва да държите по 2 ореха в ръка!

Вижте защо трябва да държите по 2 ореха в ръка!

Това упражнение с орехи със сигурност ще помогне на всички. Уважавам източната медицина и считам този метод за отлично решение за всички, които от време на време изпитват нервно напрежение. Сега ще научите как да облекчите стреса и да успокоите нервите си само за няколко минути. Нуждаете се от 2 ореха и решителност да изпробвате този метод.

Методът ще подейства незабавно: прави се масаж на дланта с орехите. Черупката е толкова приятна при докосване! Този естествен материал не може да бъде сравнен с друг масаж на акупунктурни точки.

По дланите ни са разположени активни точки, които отговарят за функционирането на вътрешните органи. С притискането им, можете да се отървете от различни болести!

Ефективността на упражнението с орехи, източната медицина обяснява с това, че психиката се управлява не от главата, а от вътрешните органи: енергията е скрита в белите дробове, умът – в сърцето, духът – в черния дроб, волята – в далака, а желанието да се постигне целта – в бъбреците. Между пръстите и нервите съществува тясна връзка, така че за бързото успокояване е необходимо да се извършват следните упражнения.

Упражнения за бърза релаксация
1. Във всяка длан вземете по 2 ореха и правете кръгови движения с тях.

2. Поставете ореха на активната точка, разположена на вътрешната част на китката във вдлъбнатините между сухожилията, натиснете леко с дланта на другата си ръка и направете кръгови движения с ореха.

3. Нежно масажирайте върховете на пръстите на другата ръка.

Стресът и напрежението възникват, когато човек не слуша вътрешния си глас, не обръща внимание на истинските си чувства. Не забравяйте, че хармонията и равновесието вече са във вас!

Всеки от нас е самотен самурай, в душата има място, където можете да се отпуснете и да намерите хармония. Не е необходимо да отивате някъде, да се разсейвате от бремето на живота и да забравите във вихъра на забавленията. Понякога е достатъчно да затворите очите си и да помислите за нещо наистина красиво, за да се успокоите!

Упражненията с орехи винаги ще помогнат в извънредна ситуация, когато трябва бързо да се успокоите. Добра идея е да носите няколко ореха в чантата си!