НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА В нейния дом винаги съм усещала страхотен аромат. Ето тайната!

В нейния дом винаги съм усещала страхотен аромат. Ето тайната!

0
В нейния дом винаги съм усещала страхотен аромат. Ето тайната й
В нейния дом винаги съм усещала страхотен аромат. Ето тайната й

В нейния дом винаги съм усещала страхотен аромат. Ето тайната й

Ние непрекъснато купуваме различни продукти, които са предназначени да осигурят приятен аромат в дома ни – ароматизатори за въздух, ароматизирани свещи и др.
Но целият проблем е, че всички изброени продукти се състоят от химически съединения. Следователно, те са токсични за нашия организъм. Възниква необходимостта от естествена алтернатива.

Днес ще ви покажем едно невероятно видео, което ще ви помогне завинаги да се откажете от тези токсични стоки, с които са пълни рафтовете в магазините.

Всичко, от което се нуждаете – сода за хляб, малко количество етерично масло, вилица, празен свещник, чук и съд с ламаринен капак.

Този отличен трик е идеален за вашата баня, спалня и хол. Гореща вода, сапун и празен свещник – и няма да имате повече проблеми.

Следващото нещо, което трябва да направите, е да изсипете малко сода в буркан, добавете 10 капки от любимото си етерично масло и разбъркайте добре с вилица. В центъра можете да разположите чаена свещ.

Затегнете капака и след това направете 5-7 дупки с чук и отвертка!

Направете същата процедура със содата за хляб и етеричното масло в празния свещник. Затегнете капака веднага след като всичко е готово – и се насладете на прекрасно свежия и приятен аромат във вашия дом!

Вижте как точно става във видеото:


Не забравяйте да споделите тази статия с приятелите си!