НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тези линии на дланта разкриват вашия характер

Тези линии на дланта разкриват вашия характер

1
Тези линии на дланта разкриват вашия характер
Тези линии на дланта разкриват вашия характер

Със сигурност сте чували за хиромантията – изкуството да четете по ръцете. Смята се, че човешкият характер е отпечатан върху дланите на ръцете. С помощта на тези линии можете да разберете за себе си това, което дори не сте подозирали. Ние ви предлагаме едно вълнуващо занятие за свободното си време: научете се какво означават тези линии на дланта ви.

Линията на сърцето е основната линия, близка до основата на пръстите. Тя може да се използва, за да се прецени какъв вид взаимоотношения човек има с други хора. Въз основа на местоположението ѝ хората могат да бъдат групирани в пет групи.

1) Тип “А”

Вие сте харизматичен човек, който има лидерски качества!

Погледнете дясната си ръка: ако линията на сърцето е с начало средния ви пръст, вие сте лидер. Вие сте независими, амбициозни и правите всичко с огън в очите.

Ако имате проблем по пътя си, смело взимате правилното решение и ставате победители!

Понякога ръцете ви се отпускат. Но тук си струва да ви припомним, че истинският успех не идва бързо. Необходими са постоянни усилия. Продължете пътуването си в посоката на това, което обичате да правите, и няма да сбъркате.

2) Тип “Б”

Вие сте добър и благороден човек!

Ако линията на сърцето започва между показалеца и средния ви пръст, това означава, че сте човек с добро сърце, който винаги е готов да помага на другите. Подкрепяте близките си в трудни моменти. Но трябва да внимавате. В края на краищата някои хора могат да използват вашата доброта за зли цели, изсмуквайки енергия от вас. Бъдете бдителни и обградени само със същите благородни хора като вас.

3) Тип “B”

Вие сте чувствителен човек с фина душевност!

Ако линията на сърцето ви започва близо до показалеца, това показва, че сте уязвими и притеснени. Дори и да изглеждате като силен и независим човек, то в душа си сте изключително раними и чувствителни. Понякога реакцията ви към определени неща, особено критиката, е по-силна от всичко останало. Често се притеснявате за вашето семейство и приятели. Предпочитате вечер да бъдете в компанията на интересна книга или филм вместо в шумна дискотека. Но в това няма нищо лошо. Чувствителният човек съчетава много положителни характеристики. Вие реагирате емоционално, работите добре в екип, имате добри нрави.

4) Тип “Г”

Вие сте човек със златно търпение!

Ако линията на сърцето ви започва точно под показалеца, това означава, че сте много търпеливи. Ако някой ви настъпи по крака, ще му го кажете учтиво. Ваш приятел ви е поискал заем? Ще изчаквате търпеливо, докато не ви го върне. Хората мечтаят да имат приятел като вас. Но един ден вашето търпение може да се изчерпи, така че не му позволявайте да си отиде.

5) Тип “Д”

Изключения.

Ако линията на сърцето започва от различно място, вие се справяте добре с нещата, които изискват емоционален контрол от ваша страна. Вие се грижите за себе си и това е много добре!

Вижте още: 7 признака на хората със силно биополе. А вие от тях ли сте?

Ако линията ви е много извита, това означава, че сърцето ви е прекалено добро.

Погледнете отново дясната си ръка, дали интерпретациите съвпадат? Сега е достатъчно да погледнете ръката на събеседника си и да разберете с кого си имате работа. Споделете тази статия с приятелите си. Нека те също да проверят посочените линии върху дланите си!