НАЧАЛО ЗДРАВЕ Доктор Неумивакин разкрива как се лекуват кожните заболявания!

Доктор Неумивакин разкрива как се лекуват кожните заболявания!

0
Доктор Неумивакин разкрива как се лекуват кожните заболявания!
Доктор Неумивакин разкрива как се лекуват кожните заболявания!

Доктор Иван Неумивакин ще ви помогне да се справите с всички проблеми, които засягат вашата кожа!

Моята добра приятелка Елена около 5 години страдаше от сериозни кожни заболявания, и по-специално от псориазис. Но последния път, когато я срещнах на улицата, я видях щастлива с грейнали очи.

Разговаряхме и научих, че само преди две седмици тя се е възстановила напълно от болестта си и дори помогнала на друга своя приятелка да се справи с брадавиците.

Методът на лечение на Иван Неумивакин й помогнал в това. Професорът има разработена уникална система за лечение, която набира все повече последователи. Прочутият лекар счупи всички стереотипи за лекарствата, сериозните заболявания и това, което наричаме здравословен начин на живот.

И това не е чудно, тъй като този талантлив лекар, доктор на медицинските науки, е автор на повече от 200 научни статии! Учи космическа медицина повече от тридесет години, и най-важното – получава много благодарствени писма от пациенти, които са успели да се отърват от тежките заболявания.

В една от лекциите си Иван Неумивакин казва: “Кожата – най-големият орган на човека заема около 10-14 кг телесно тегло. Кожата съдържа всички биологично активни точки, които са пряко свързани с нашите вътрешни органи. Под кожата се намира цялата “канализационна система” на нашето тяло, която е лимфата, чрез която се изхвърлят всички отпадъчни продукти.

Ако лимфата е замърсена, това директно се отразява на кожата, така засяга биологично активните точки на вътрешните органи, което води до увреждане на дихателната система, стомаха и панкреаса. И докато не се установи система за преработка на веществата до нормално състояние, болестта на кожата не може да се излекува.”

В борбата срещу многото кожни заболявания, Иван Неумивакин препоръчва използването на водороден пероксид. След като провежда много изследвания, професорът стига до извода, че водородният пероксид е в състояние не само да запази, но и да възстанови всички жизненоважни процеси на организма, като излекува повечето болести, включително и псориазиса.

Според една теория развитието на псориазиса е свързана с метаболитни нарушения, които често са следствие на токсини в организма. Следователно, за лечението на това заболяване е необходимо да се извърши цялостно пречистване, като се използва водороден пероксид.

Професорът препоръчва използването на водороден пероксид ежедневно на три дози в редовни интервали.

Започнете да пиете водороден пероксид с минимална доза, а именно една капка от 3% разтвор, разреден в две супени лъжици вода. Това е първоначалната доза.

Всеки ден, трябва да се увеличавате дозата на лекарството, по една капка, т.е.  на втория ден от лечението, трябва да приемете две капки, разтворени в две лъжици вода, три пъти на ден.

Увеличавайте необходимата дозировка, докато една доза водороден пероксид на прием не достигне 10 капки за две супени лъжици вода. Това означава, че на 10-ия ден от лечението трябва да приемете 30 капки пероксид на ден. Това е максималният праг на дозата за прием от лекарството.

След 10-дневния прием е необходимо да направите пауза в лечението за една седмица, а след това да започнете нов курс с 10 капки на един прием. За да увеличите ефективността на терапията, се препоръчва едновременно да приемате витамин С.

Обърнете внимание, че водородният пероксид няма противопоказания, с изключение на индивидуалната непоносимост на тялото. Внимавайте при използването на лекарството, избягвайте контакт с лигавицата на очите, тъй като пероксидът може да доведе до това да ви парят. Също така преди да започнете приложението, се консултирайте с Вашия лекар.

Ако искате да излекувате кожните заболявания, трябва да спрете да използвате сапун и шампоан. Изключение прави само сапунът за пране. Учените казват, че когато използваме сапун, той отстранява защитния слой, и в този момент вредните химикали, които са част от разнообразните козметични сапуни, проникват в лимфата през кожата и я отравят.

Професорът съветва да се къпете, като използвате сапун за пране. При регулярна употреба сутрин или вечер, кожата ви ще бъде за два месеца по-здрава и красива.

Вижте още: Каквито нокти имате, такова е вашето здраве! Проверете себе си!

Вие какво мислите за използването на силно ароматизираните сапуни? Ще се откажете ли от тяхната употреба, за да възстановите и подмладите кожата и вътрешните си органи?

Споделете тези полезни разработки на професор Иван Неумивакин с приятелите си!