НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете интуитивно карта и получете посланието си за тази седмица!

Изберете интуитивно карта и получете посланието си за тази седмица!

0
Изберете интуитивно карта и получете посланието си за тази седмица!
Изберете интуитивно карта и получете посланието си за тази седмица!

Изберете карта и получете съвет!

Карта номер 1

Може би се чувствате по-силни от обикновено, тази седмица. Освен това трябва да отделите известно време, за да реализирате желанията си.

Това е страхотна седмица за развитието на всякакви взаимоотношения, особено романтични. Прекарайте колкото се може повече време в ръцете на Майката Природа. Когато сте сред природата душата ви ще чуе важно послание!

Карта номер 2

Време е да преосмислите целите си. Преместете фокуса си от светските постижения и амбиции и концентрирайте цялата си енергия върху създаването на чисто алхимично злато в царството на вашата душа!

Имате достатъчно сила за следващата стъпка в духовното си пътуване. Ако не сте свикнали да слушате, сега е моментът да започнете да го правите! Всичко, което изглежда прекалено хубаво, за да е истина, трябва да бъде отхвърлено, ако наистина искате да следвате пътя на древните тайни!

Карта номер 3

В момента ви липсва търпение. Определили сте си някои дългосрочни цели (или поне сте започнали да се надявате на дългосрочни промени), но не сте въоръжени с търпение и постоянство!

Работете над това, преориентирайте енергията си към краткосрочни цели. Тези цели трябва да бъдат ясно определени и постижими. Задайте си поне една цел, която определено можете да постигнете!