НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота ви!

Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота ви!

0
Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота ви!
Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота ви!

Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота ви!

Самото хвърляне на карти посочва множество налични решения на проблема на дадения човек. Когато един човек вижда няколко решения на проблема си, той сам избира най-подходящото за обстоятелствата, в които се намира.

Няма по-загадъчно и обвито в тайни гадание от гаданието с карти таро! Нo те винаги казват само истината!

Таро е най-разпространената система за прeдсказания в света. Тестето от карти таро понякога се нарича още “Циганска книга за предсказания”. Таро е използвана от хиляди години, за да разкрие скритите истини и да предскаже бъдещето.

И до днес механизмът на работата на Таро остава загадка. Някои експерти смятат, че при разбъркването на картите, този, който гадае, получава някакъв психологически образ на своя клиент и положението му.

Когато един човек вижда няколко решения на проблема си, той сам избира най-подходящото за обстоятелствата, в които се намира.

Ако тази теория е вярна, тогава бъдещето ни не е “изсечено на камък”, а хората са господари на собствената си съдба.

Досега не е известно времето и мястото на появяване на тези карти.

Изберете една карта и вижте резултатите по-долу!

Карта 1
Вие сте психически изтощени. Не се чувствате добре, вие сте уморени от ежедневните събития. Желанието за спокойствие и подреден живот надделява над вас. Но вие не знаете как да постигнете това. Имайте сила и търпение, скоро ще настъпят промени.

Карта 2
За вас, сега е дошло времето да изпълните живота си със забавления и развлечения! Вашият вътрешен глас крещи: “Искам да играя и да се забавлявам!”. Вероятно сте депресирани отдавна, разочаровани, притеснени за нещо, което изобщо не зависи от вас.

Карта 3
Скоро ще получите послание от висшите сили под формата на сън, озаряващи мисли, видения или повтарящи се числа и думи. Сега вие интуитивно вървите в определена посока. И то във вярната посока! Така че признайте съществуването на интуицията и я послушайте. Това ще ви помогне да намерите бърз път към успеха.