НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Привлечете пари в дома си, като правите тези прости неща

Привлечете пари в дома си, като правите тези прости неща

0
Привлечете пари в дома си, като правите тези прости неща
Привлечете пари в дома си, като правите тези прости неща

11 неща, които винаги ще ви носят пари!

1) Обръщали ли сте внимание, когато ви сърби лявата ръка? Смята се, че ако ви сърби ръката, парите незабавно ще започнат да прииждат от всички страни.

Всъщност след като сте почесали дланта си, получаването на пари може да отнеме няколко дни. И за всеки този период е индивидуален. Някой ще получи допълнително финансиране още на следващия ден, други ще трябва да почакат малко повече. Наблюдавайте се и следващия път, когато лявата ви ръка ви сърби, проверете колко време е необходимо, докато получите парите си.

2) Портфейл. Един от важните източници за спестяване на пари. Червеният цвят привлича парите. Съхранявайте парите внимателно и в определен ред.

3) Благотворителността ще увеличи доходите ви. Достатъчно е да дадете една десета от печалбата си на нуждаещите се, за да поддържате поток от изобилие. И не давайте непременно тази сума в църквата, можете да я дарите на детски домове или на друга добра инициатива. Основното е да го направите от сърце.

4) Стари вещи. С течение на времето те издърпват цялата положителна енергия от собственика си. Избавете се от ненужните вещи и използвайте познанията си по фън-шуй, за да активирате енергията на богатството и след това във вашия дом винаги ще има просперитет.

5) Фигурки – пари привличат фигурките на жаби или на малки богове, които трябва да заемат специално място, където живеете. Изберете за тях специален рафт и колкото е възможно по-често ги дръжте в ръцете си, за да изпълнят вашето желание и енергия.

6) Стайни растения. Когато видите цъфтящо цвете в дома си, можете спокойно да разчитате на бърза финансова помощ. Изобилният цъфтеж ще ви направи щастливи ден след ден.

7) Всяка монета, бижу или подкова, намерени на улицата, също се считат за пратеници на ранна финансова печалба. Затова не пренебрегвайте такива знаци на Вселената и не ги подминавайте. Вдигнете монетата, дори и да не е много прилично и благодарете за знака.

8) През летния сезон много хора съветват да стоите на отворени прозорци възможно най-дълго, тъй като пеперудите са символ на парите. Смята се, че ако пеперуда лети до дома ви, тя ви обещава богатство и просперитет. Следователно, не е нужно да изгонвате веднага този гост, нека изобилието влезе в живота ви.

9) Когато ви “маркира” птичка. Разбира се, това не е най-приятният начин да научите за бъдещите ви печалби, но резултатът ще надмине всички ваши очаквания. Ето защо, когато ви се случи подобна ситуация на улицата, не се разстройвайте и не се ядосвайте на целия свят.

Вижте още: Тази притча ще ви помогне със завистта, гнева и обидите

10) Ако имате дългове, ги върнете преди обяд.

11) Монети под изтривалката на входната врата. Смята се, че по този начин привличате пари в дома си. Е, за да не избягат, създайте благоприятна атмосфера за тях.