НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете кристална топка и узнайте как да се справите с проблема си!

Изберете кристална топка и узнайте как да се справите с проблема си!

0
Изберете кристална топка и узнайте как да се справите с проблема си!
Изберете кристална топка и узнайте как да се справите с проблема си!

Мозъкът работи по странен начин. Ето защо понякога е достатъчно да изберем една снимка с кристална топка, за да осъзнаем нещо, което подсъзнателно умът ни вече е разбрал. Ако преминавате през труден период и не знаете как да се справите с настоящия проблем, изберете една от тези кристални топки и прочетете какво трябва да направите.

Розовата кристална топка
Нещата се развиват бързо и е време да си поставите нови цели. Животът се движи бързо и изглежда, че нещата накрая набират скорост – това е идеалният момент да зададете нови цели за тази нова глава от вашия живот. Започнете да работите върху себе си и това, което прави сърцето ви наистина щастливо.

Запишете всички неща, които ви правят щастливи и им се посветете. Резултатите може би няма да бъдат мигновени, така че мислете за вашите мисли като бумеранг, който хвърляте право към небето и след това, докато чакате да се върне, продължете с положителни мисли и намерения.

Тюркоазната кристална топка
Време е да оставите миналото зад себе си. Прекалено много се обръщате към това, което е било, вместо да се фокусирате върху това, което е в момента. Въпреки че е важно да тъгувате, за да се изцелите, няма полза от разказването на същата стара история. Оставете миналото там, където е и помислете за това, което е сега.

Вземете настоящия момент в собствените си ръце и направете всичко, на което сте способни. Имате силата да промените бъдещето и единственият начин да направите това е да промените вашето съзнание и да се фокусирате върху настоящия момент.

Виолетовата кристална топка
Границите не са лоши, ако са поставени правилно. Време е да поставите точно такива граници. С тяхна помощ вие давате структурата и посоката на живота, върху които трябва да се съсредоточите в момента.

Също така трябва да започнете да поемате отговорност за действията си и да спрете да губите време и енергия за хора и ситуации, от които нямате никаква полза. Време е да се впуснете в приключението и въпреки че изглежда страшно, това ще бъде най-доброто решение, което някога сте вземали.

Зелената кристална топка
Време е да се свържете. Време е да се свържете с хората около себе си, със себе си и с природата. Вие не сте сами, напротив, вие сте част от много голяма вселена и трябва да помните, че всяко нещо на планетата, от растения до животни, е свързано с по-голяма сила. Тази сила може да се усети, а понякога дори да се види.

Свалете маската и си позволете да създадете трайни връзки. Първо започнете да работите върху връзката със себе си и след това продължете да изследвате отношенията с растенията, животните и хората около вас.

loading...
loading...