НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашен крем срещу бръчки! Ще видите невероятни резултати!

Домашен крем срещу бръчки! Ще видите невероятни резултати!

0
Домашен крем срещу бръчки! Ще видите невероятни резултати!
Домашен крем срещу бръчки! Ще видите невероятни резултати!

Домашен крем, който ще спомогне кожата ви да бъде мека и гладка!

Както знаем, кожата е един от органите на тялото, който преминава през много промени. Можем да срещнем какви ли не проблеми с нея и това е нормално. Запомнете, кожата се променя поради много причини – и физически, и психологични, особено когато и стресът ѝ и влияе.

Много хора считат, че кожата е пример затова как нашето тяло изглежда отвътре. Това включва бръчките, които се появяват с годините или липсата на колаген. Това е нещо, което е естествено да се случи, но много жени го ненавиждат и мразят.

Поради тази причина на пазара се предлагат множество химични продукти, които обещават да се справят с бръчките, но всички сме наясно, че те не се справят много добре с този проблем.

Днес ще ви представим едно домашно лечение, което ще се справи напълно с тях почти завинаги. Нека видим какво ни е необходимо и как се приготвя.

Лечение за премахване на бръчките

За да приготвите този домашен крем, ще се нуждаете от следните продукти:

  • лъжица мед
  • супена лъжица зехтин
  • две супени лъжици вазелин
  • един жълтък

Приготвяне и употреба:

Този домашен крем ще е ефективен, ако я прилагате постоянно. Запомнете, може да я правите по 3 пъти в седмицата и тогава ще видите невероятни резултати.

Също препоръчваме да пиете повече вода, защото тя помага на кожата да функционира по правилен начин.

Първата стъпка е да разтопите вазелина на водна баня.

След това добавете другите съставки – лъжицата мед, супената лъжица зехтин и жълтъка.

Разбъркайте добре, докато се получи хомогенна смес. Добре е да бъркате бавно и спокойно, за да може съставките добре да се смесят.

Сместа трябва да постои малко, след което нанесете върху проблемите зони три пъти в седмицата. Оставяйте да действа върху кожата за 15 минути, след което измивайте обилно с вода.