НАЧАЛО ЗДРАВЕ Течности преди сън, с които отслабваме и лекуваме тялото ни!

Течности преди сън, с които отслабваме и лекуваме тялото ни!

0
Течности преди сън, с които отслабваме и лекуваме тялото ни!
Течности преди сън, с които отслабваме и лекуваме тялото ни!

Течности, които е полезно да се приемат преди лягане и спомагат за нашето здраве!

Според учените часовете, в които тялото започва да се пречиства, са между един и три сутринта. Добрата новина е, че има природни съставки, които могат да подобрят детоксикацията на черния ви дроб, да изгарят мазнини и всичко това, докато вие спите.

Затова ви препоръчваме да прочетете следната статия, в която споделям съставките, които са ви необходими, как да ги приготвите и консумирате.

Ползи от приемането на течности пред сън, които имат лечебни свойства

  1. Лайка като лекарство по време на сън

Лайката има успокоителен ефект, който може да ви помогне да спите спокойно. Това е важно, за да сваляте килограми и да бъдете във форма. Благодарение на нейните антиоксиданти, тя може да редуцира възпаления в стомаха, като спомага за по-бързото преработване на храната.

  1. Топла вода с лимон

Освен приемана сутрин, топлата вода с лимон също е полезно да се пие и вечер преди лягане. Хормонът кортизол, който е познат като складът за мазнини, особено в абдоминалната област, може да бъде контролиран от витамин С , намиращ се в лимона. Това питие ще пречисти тялото ви, ще изчисти кръвта и ще помогне на черния ви дроб да преработва мазнините по-добре.

  1. Джинджифил с лимон

Джинджифилът отлично помага за храносмилането, има противовъзпалително действие и най-хубавото е, че помага на тялото ни да се справи с лошите мазнини, като елиминира токсините, идващи от храната, която консумираме ежедневно. Има още плюсове, защото се оказва, че джинджифилът се оказва, че също се бори и с целулите.

  1. Топла вода с мента

Най-прекрасното нещо относно това лекарство е неговият чуден аромат, защото се състои от мента. Тя спомага за доброто храносмилане и има противовъзпалително действие. Един от благоприятните ефекти е, че помага за контролирането на глада, намалява безпокойството и в един момент ще започнете да ядете по-малко.