НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мигли, с които да омайвате и очаровате всички – ето как!

Мигли, с които да омайвате и очаровате всички – ето как!

0
Мигли, с които да омайвате и очаровате всички - ето как!
Мигли, с които да омайвате и очаровате всички - ето как!

Мигли със здрав и хубав вид – дълги и гъсти, за да се чувствате уверени!

Всички искаме да имаме привлекателен и изкусителен вид. Със сигурност бихте искали, когато погледнат очите ви, вашите мигли да са перфектни. Но не е лесно да ги поддържаме винаги красиви.

С ползването на спирала, грим и боядисване, те отслабват и понякога падат по-често от обикновеното. Днес ще ви представим няколко естествени метода за растеж на мигли, които могат да намалят вредите и отново да се поднови растежа им. Ще бъдат подсилени и подхранени, а и вие ще се чувствате по-женствени и красиви!

Препоръчани храни

Подобно на косата, милгите растат, отслабват или се подсилват спрямо начина, по който се грижите за тях. Важно е да имате здравословна и балансирана диета. Трябва да ядете поне 5 пресни зеленчука на ден.

Препоръчва се да консумирате и различни видове плодове. По този начин ще снабдявате тялото си с необходимите хранителни съставки, за да имате не само красиви коси и мигли, но и много здрави нокти и зъби.

Друга полезна и важна храна, която би било добре да включите в менюто си,е овеса. Той е богат на силикон, който ще спомогне за по-бързия растеж и здравина на миглите. Лесно може да го добавите навсякъде: да го консумирате в супи, шейкове или с брашно, когато готвите.

Рецепта за мигли

Съставки:

  • 5 супени лъжици рициново масло
  • 5 супени лъжици от бадемово или кокосово масло

Подготовка и употреба:

Смесете всички масла и разбърквайте, докато се получи еднородна смес. Нанасяйте от образуваната смес върху скалпа, косата, миглите и веждите нощно време преди да си лягате.

Сложете си найлонова шапка и оставете маслата да действат цяла нощ. На сутринта измийте и изплакнете добре с гореща вода. Повтаряйте този процес всеки ден и за много кратко време ще останете изненадани от резултатите.

Надяваме се, че ще останете доволни от тази лесна и практична рецепта!