НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Картинката, която изберете показва на чия помощ може да разчитате

Картинката, която изберете показва на чия помощ може да разчитате

0
Картинката, която изберете показва на чия помощ може да разчитате
Картинката, която изберете показва на чия помощ може да разчитате

Картинката, която изберете показва на чия помощ може да разчитате

Всеки от нас се нуждае от подкрепа от време на време. В крайна сметка, понякога не ни остават сили за последния скок. Съгласете се, ако се чувстваме уверени в нашите действия и чувстваме, че сме подкрепени, постигаме целите си много по-лесно.

Но много важно е да се търси тази подкрепа на правилните места и от точните хора. В края на краищата, критиците могат да развалят всичко.

Предлагаме ви да направите интересен тест, който ще ви подскаже източникът на вашето вдъхновение и подкрепа.
Трябва само да изберете предпочитаната от вас картина.

П.С.: Не се изненадвайте, ако намерите подкрепа в самите себе си

Ако сте избрали картинка номер 1, това означава, че можете да разчитате на подкрепата на по-висши сили. Такава помощ идва под формата на интуитивно познание, видение или прозрение, които просто ще се появят вътре във вас.

Ако усещате нещо в слънчевия сплит, това означава, че чувате отвътре. Нашият “вътрешен глас” знае кое е правилно. Просто трябва да го слушаме.

Ако сте избрали картинка номер 2, това означава, че можете да разчитате на подкрепата на ангел-пазител. Ангелите-пазители ни винаги са там и ни подкрепят, дори ако не забелязваме и не усещаме помощта им. Спомнете си сънищата си, може би са ви дали съвет или е трябвало да чуете вътрешния си глас? Понякога ангелите приемат човешки образ или организират “случайна среща” със значим за вас човек. Те ни предпазват от опасности и от прибързани действия, а дори и до известна степен оформят съдбата ни.

Ако сте избрали картинка номер 3, това означава, че можете да разчитате на подкрепата на родителите (роднини), тъй като те искат само най-доброто за вас. Те винаги ще ви помогнат, както със съвет, така и материално, с радост ще вземат участие в решаването на вашите проблеми.

Ако сте избрали картинка номер 4, това означава, че можете да разчитате на подкрепата на непознати. Такъв е случаят, ако около вас не са нито родителите, нито приятели или близки. И ангел-пазителят изглежда не бърза с изпълнението на неговите задължения. Или може би точно той ви е изпратил на помощ тези непознати хора?

Ако сте избрали картинка номер 5, това означава, че можете да разчитате на подкрепата на приятели. Обикновеният човек, ако има проблем, например, в личния живот, или в работата, не отива при терапевт, той се обръща към друг човек, който не задава излишни въпроси и никога няма да го изостави, а слуша и дава съвети, когато е необходимо. Винаги се нуждаете от човек, който е на ваша страна, който няма да се отдръпне от вас, дори и да грешите.

Ако сте избрали картинка номер 6, това означава, че можете да разчитате на подкрепата на любим човек. Подкрепата от семейството или любимия е половината решение на който и да е проблем. Ако не получим такава подкрепа, ние започваме бавно и сигурно да се отдръпваме от партньора.