НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отървете се от мазнините по корема и намалете холестерола!

Отървете се от мазнините по корема и намалете холестерола!

0
Отървете се от мазнините по корема и намалете холестерола!
Отървете се от мазнините по корема и намалете холестерола!

Ето как да се отървете от мазнините по корема и да намалите холестерола

Често не осъзнаваме, че наистина страдаме от висок холестерол, докато не направим кръвен тест. За да поддържаме здравето си, трябва редовно да се подлагаме на тестове. Днес ще ви представим едно средство, което ще ви помогне в това.

Това изключително ефективно средство ще ви помогне да направите чудеса за вашето здраве, ще премахнете вредните отлагания, ще пречистите организма, ще ускорите процеса на отслабване и ще ускорите метаболизма.

Необходими средства:

½ литър червено вино
12 скилидки чесън

Начин на приготвяне:

Измийте и нарежете скилидките чесън на малки парчета, след което ги поставете в буркан. Следващото нещо, което трябва да направите, е да добавите виното към тях, да затворите капака и да го съхранявате на слънчево място в продължение на 15 дни. Не забравяйте да разклащате буркана ежедневно.

Прелейте течността в стъклена бутилка, след като изтекат тези 15 дни. Три пъти на ден пийте по 1 супена лъжица от това чудо за 30 дни, а след това направете почивка от 6 месеца.

Предимства:

Тази мощна напитка има антибактериални, противоракови, антибиотични и противовъзпалителни свойства. Тя осигурява следните предимства:

Укрепва сърцето и кръвоносните съдове
Почиства кръвта
Подобрява функционирането на органите
Увеличава издръжливостта
Енергизира тялото
Изгаря мазнините
Подобрява метаболизма
Премахва излишната сол от организма
Елиминира токсините от тялото
Намалява холестерола

Червеното вино е пълно с ресвератрол, който съдържа противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Предотвратява образуването на кръвни съсиреци, които често водят до сърдечна недостатъчност и инфаркти. Това съединение също така инхибира растежа и разпространението на раковите клетки.

Чесънът подобрява здравето на мозъка и сърцето. Той предпазва мозъка от токсичност и стимулира паметта. Този зеленчук също така намалява кръвното налягане и холестерола, предотвратява бактериалните и вирусни инфекции, предпазва клетките на тялото и не на последно място е отличен съюзник в процеса на отслабване.