НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Разберете коя карта Таро представлява вашия жизнен път!

Тест: Разберете коя карта Таро представлява вашия жизнен път!

0
Тест: Разберете коя карта Таро представлява вашия жизнен път!
Тест: Разберете коя карта Таро представлява вашия жизнен път!

Картите Таро могат да разкрият много неща за вашия жизнен път! Разберете повече!

Чудили ли сте се някога как точно ви влияе вашият рожден ден? Денят, в който сте се появили на света, може да ви даде представа кой сте с помощта на китайския зодиак.

Вашата дата на раждане може да има и цифрова връзка с картите Таро, която ви позволява да научите повече за вашата личност и вашия жизнен път.

Как да разберете номера на вашата карта Таро:

1) Съберете всички цифри от датата си на раждане. Ако сте родени на 01.01.1980, например, тогава трябва да съберете 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 0 и да получите 20.

2) Сега съберете и двете цифри от получената сума. Например, ако имате 20, това означава да съберете 2 + 0. Оказва се, че вашето число е 2.

Така вие получавате цифрата на живота си, която е свързана с една от деветте Таро карти.

Какво означава цифрата на живота ви?

Щом узнавате цифрата си, използвайте я, за да научите повече за себе си и за живота си.

Число 1: Маг

Вие сте оптимисти и вярвате в море от безкрайни възможности. Силата и увереността ви идва отвътре, правейки ви роден лидер. Бързо намирате цел и я атакувайте без никакво колебание. Когато постигнете целта си, ще намерите следващото голямо постижение. Можете да бъдете упорити в амбициозните си начинания и да желаете да контролирате всичко, но това ще ви позволи да останете успешни.

Число 2: Върховна жрица

Вече знаете отговора или знаете как да го намерите. Във вашия речник просто няма фразата “Не знам” и много малко неща възприемате лекомислено. Другият свят има дълбока връзка с вас, което ви позволява максимално да използвате интуицията си и да бъдете проницателни. Въпреки факта, че не сте много общителни и е много трудно за хората да достигнат до вас, вие обикновено познавате хората по-добре от себе си. Светът не е толкова сложен, колкото го обрисувате в главата си. Не усложнявайте нещата твърде много.

Число 3: Императрица

Мотото ви е да живеете пълноценен живот. Опитвате се да не се лишавате от удоволствия. Поради това мнозина погрешно вярват, че сте претенциозни и материалистични. И все пак има някаква истина в това. За вас са важни материалните ценности и не обичате да се разделяте с тях и да ги споделяте. По този начин не забравяйте да се грижите за другите. Вие сте творчески човек. Ако имате нужда от нещо, го кажете, без да криете желанията си. Имате голям списък с контакти и искате да се срещате с нови хора.

Число 4: Императорът

Според картите Таро се опитвате да правите всичко спокойно и уверено и винаги сте готови да инвестирате в работата, като положите много усилия и време. Вие сте свикнали с рутината. Вие сте точни и подготвени, което ви прави много надежден човек. Хората винаги могат да очакват, че ще направите всичко възможно, но любовта ви да следвате правилата и да бъдете поддръжник на съвършенството може да засегне онези, които работят заедно с вас. Упоритостта и желанието ви винаги да бъдете прави също могат да окажат негативно влияние върху вашите взаимоотношения.

Число 5: Първосвещеник

Вие сте мъдри и имате дарбата да учите другите. Слушането и говоренето са вашите силни страни. Вие сте отличен говорител. Хората често търсят вашите съвети, но може да ви изморят, тъй като трудно казвате “Не”. Уважавате историята и традициите. Най-често имате достатъчно сила, за да преминете през различните начини на живот, но също така трябва да се научите да пестите сила, когато сте уморени. В противен случай можете да останете в миналото.

Число 6: Любовник

Името на самата карта показва вашата романтична природа. Това обаче не означава, че поставяте отношенията си в челните редици. И все пак вашият романтизъм ви кара да гледате много от нещата през розови очила. Пробуждат се във вас нов ентусиазъм и креативност.

Но бъдете внимателни, защото твърде многото идеи могат да ви разсейват и няма да завършите начинанията си докрай.

Число 7: Кентавър

Рядко се замисляте за миналото. Вие сте мислител, който се движи напред и не отлага работата си за по-късно. Вие сте постоянно в движение, поставяйки си цели, които да постигнете. И въпреки че се опитвате да мотивирате другите хора да работят активно върху грешките си и да се движат напред, може да изглеждате твърде категорични.

Желаете единствено да направите работата по-ефективна. Смятате, че идеите ви са най-добри, така че не ви харесва, когато съветите не са дадени от вас. Много рядко разглеждате мненията на други хора и вие сте разочаровани, когато не вашата идея е успешна.

Число 8: Сила

Знаете точно кой сте и от какво имате нужда в живота. Често развивате добри взаимоотношения с хората, защото сте състрадателни и грижовни. Вашето естествено доверие е като магнит за срамежливите и меки хора около вас.

И все пак си струва да отбележим, че вашето спокойствие често позволява на по-смелите и арогантни хора да ви засенчат. Често спирате чувствата си, заради това, че мислите, че ви пренебрегват, а това на свой ред води до факта, че криете това, което е вътре във вас.

Вижте още: Картинката, която изберете показва на чия помощ може да разчитате

Число 9: Отшелник

Вие сте мъдри отвъд годините си и някои хора смятат, че знаете всичко. Непрекъснато мислите за нещата, а понякога го правите до такава степен, че другите може да ви възприемат за луди и отчуждени. В мислите си можете да пропуснете нещо много важно.

Други обаче не разбират, че всъщност сте свързани със света повече от останалите хора. Самотата не ви безпокои. Мнозина може дори да ви нарекат “отшелник” на обществото.