НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Шарън Стоун на 60. Просто ще ахнете, когато видите как изглежда тя

Шарън Стоун на 60. Просто ще ахнете, когато видите как изглежда тя

0
Шарън Стоун на 60. Просто ще ахнете, когато видите как изглежда тя
Шарън Стоун на 60. Просто ще ахнете, когато видите как изглежда тя

Шарън Стоун на 60. Просто ще ахнете, когато видите как изглежда тя

Минимум 15 години по-млада

Трудно е да се повярва, че актрисата Шарън Стоун навърши 60 години! В този ден тя участва в еротична фотосесия за Ню Йорк Таймс и отново се оказа най-секси. За необикновената Шарън и нейния начин на живот пише MCN.

През 2001 г. актрисата претърпяла мозъчен кръвоизлив. След това се научила да ходи и говори отново за две години и в резултат на това променила отношението си към старостта и здравето.

“В живота не е важно как ще паднеш, важното е да се изправиш.”

“Предпочитам да остарея – казва Шарън, – идеята за вечна младост е мит, не искам да бъда “неостаряващата красавица”. Искам да бъда жената, която ще изглежда най-добре за своята възраст.

Фитнес
След неприятното преживяване в интензивното отделение, тя превърнала здравето си в приоритет и се съсредоточила върху това да стане по-дисциплинирана.

Актрисата тренира четири или пет пъти седмично, редувайки различни видове тренировки, включително пилатес, силови тренировки, йога и танци.

Ако не може да отиде във фитнеса, тя тренира у дома. Вярно е, че Шарън никога не е криела, че външният й вид не се дължи на спорта, а на добрата генетика.

Диета
Тя избягва кофеина и глутена, но според Стоун, особено важен е отказът от алкохол.

“Веднъж се вгледах в Мадона а сме на същата възраст и попитах треньора: “Какво правя грешно? Защо тренировката не води до желания резултат?” Треньорът ми отговори: “Тя напълно е изключила алкохола.” И макар че никога не съм пиела много, реших да не пия нищо в продължение на три месеца и видях огромна разлика!

Шарън готви здравословна храна у дома и яде много ниско гликемични храни, като киноа, леща и зеленчуци.

Единственото нещо, което тя изобщо не може да откаже – това са чипсовете. Яде също месо и черен шоколад.

Грижа за лицето
“Пластичната хирургия не е за мен, но не осъждам жените, които използват услугите на хирурга.” Ако ви прави щастливи – защо не?

Грижата за кожа на Шарън включва овлажняващ крем със слънцезащитен ефект, различни овлажняващи маски и мазен балсам за устни. Шарън признава, че е пробвала и ботокс, но е успяла да спре навреме.

Актрисата не злоупотребява с грима, защото вярва, че той подчертава бръчките. Но затова пък тя се е научила сама да си слага изкуствени мигли.

Възгледи за живота
“Много е важно хората, които управляват живота на другите, да имат справедливо, честно и състрадателно отношение към всички хора, а не селективно към някои от тях.”

Шарън Стоун се вълнува от намирането на вътрешната красота. Важна е философията, която да я балансира, за нея това е будизма. Той се е превърнал в ключа към мира и красотата – вътрешно чувство за форма и елегантност.

Великолепна жена, нали?