НАЧАЛО ХОРОСКОПИ 10 причини защо е трудно да обичате Козирог, но си заслужава!

10 причини защо е трудно да обичате Козирог, но си заслужава!

10 причини защо е трудно да обичате Козирог, но си заслужава
10 причини защо е трудно да обичате Козирог, но си заслужава

Още по-трудно е да не се влюбвате в тях!

Козирог – загадъчен и потаен, труден за разбиране. Първото впечатление от среща с него като правило е негативно. Но не бързайте да се разочаровате. Козирозите всъщност са най-добрите приятели и партньори. Сега ще ви докажем това.

1) Козирозите се грижат за хората.

Ако безпризорният с колело впечатли Козирога, то колелото му ще отиде в гаража, а в гардероба му ще се появят една дузина луксозни бизнес костюми, а приоритет ще бъде началникът му и успешен бизнесмен.

Тези метаморфози се случват у Козирога благодарение на грижата и желанието му да превърне партньора в нормален човек (по негово разбиране). Същото се случва и с останалите: приятели, деца, колеги – Козирога учи всички на добри маниери и на всички ще даде тласък за развитие.

2) Козирозите в леглото са просто огън!
Сексът с Козирога никога не е скучен. Това е така само, ако той напълно и безусловно се довери. Козирозите обичат да бъдат спонтанни и непредвидими.

Ще бъдете свидетел на стихия, която прилича на луда гръмотевична буря – неконтролируема и удряща светкавица точно по вашите ерогенни зони. Вярно е, че това не изисква абсолютно нищо – просто да си паснете във фантазиите и да му гласувате пълно доверие.

3) Козирозите са потайни.

Те не признават никога какво чувстват, какво говорят, от какво наистина се интересуват. Страхуват се да покажат нежност и обич – това може да бъде доказателство, че те също са хора, а не студени, пресметливи роботи.

Изключително трудно за Козирозите е да говорят за любов. Много трудно ще изкопчите такива думи от тях. Защо? Тъй като Козирогът е наистина ужасно уязвим и нежен, той се страхува да наруши душевното си равноесие.

4) Козирозите често критикуват другите.
Тези хора се опитват да постигнат перфектни резултати във всичко. Те са перфекционисти и изискват същото от другите (особено трудно за колегите им).

Към грешките на другите Козирозите се отнасят без ни най-малко снизхождение. Лесно ще нарекат “неудачници” онези, които не отговарят на техните очаквания.

5) Козирозите не прощават изневяра.
Най-ужасният удар за Козирога – предателството от партньора. Какво ще стане, ако разбере, че имате афера? Няма да има скандал и счупени чинии. Козирозите действат по различен начин: започват консултация с адвокат или приятелка, която вече е ограбила седем съпрузи.

Вашите сълзи и разкаяние няма да повлияят на решението им по никакъв начин. Козирогът без нито една сълза ще ви покаже вратата. Няма връщане назад. Козирогът ще страда, но вие никога няма да разберете за това.

6) Козирозите отделят много време за работа.

Козирозите са онези, които си тръгват след шефа, изпълняват всички домакински задължения, предпочитат да направят отчет през уикенда, а не да се разхождат в парка.

След три дни почивка, Козирозите започват да се измъчват без работата си! Те сериозно смятат, че почивката е синоним на думата “мързелив”, така че те не си почиват.

7) Козирозите контролират емоциите си.
Никога не показват сълзите си, не показват пред партньора отчаянието и болката си по време на конфликт, за тях това е равно на смърт, те също няма да покажат и съчувствието си.

Все едно играете на покер или провеждате трудни преговори. Потискането на емоциите и пълен контрол над чувствата – това са постиженията на Козирозите. Те се раждат аристократи, дори ако са родени в просто селско семейство.

8) Козирозите имат високи стандарти.
Козирозите не се примиряват с по-малко, те знаят точно кой трябва да стои до тях и няма да свалят летвата, за да угодят на роднините, които ги укоряват за възрастта и какво казват хората.

Козирозите няма да се втурнат към първия човек, когото срещнат – те не са от тези, които се опитват да хванат последния влак. Такива хора ще изберат уединението, не изпитват нужда да доказват нещо на някого.

9) Козирозите са много бдителни.

Те дълго наблюдават хората, анализират своите думи и действия, не са от хората, които се сприятеляват от първата среща. Те избират партньора толкова внимателно, че трябва да се видят поне 10 пъти, преди да вземат решение за целувка, а още повече за интимна близост. За да спечелите доверието им, ще ви трябват търпение и добри маниери.

10) Козирозите са пресметливи.
Към любовта Козирозите подхождат с трезва и ясна преценка. Те не позволяват на чувствата да замъглят ума им. В брака те встъпват предпазливо, мислят много преди да вземат решение за подобна стъпка. Те преценяват колко полезна е тази връзка.

Любовта на Козирога е земна, на преден план при тях стои отговорността за семейството, желанието да осигури на себе си и семействата си най-необходимото, така че на никого да не липсва нищо. Следователно те ще изберат партньор, който е обещаващ или вече е достатъчно обезпечен.

Имате ли нещо да добавите към този списък? Приемате ли тези описания за Козирозите?