НАЧАЛО ХОРОСКОПИ С кой знак от зодиака е добре да сключите брак, за да...

С кой знак от зодиака е добре да сключите брак, за да забогатеете?

0
С кой знак от зодиака е добре да сключите брак, за да забогатеете
С кой знак от зодиака е добре да сключите брак, за да забогатеете

Меркантилният подход към избора на партньор отдавна се прилага от много хора по света.

За бързото забогатяване ще помогне правилно избрания партньор според вашия зодиакален знак.

Овенът има нужда от въздушен знак до себе си. Отличен партньор ще бъде представител на Водолей и Везни. Тези знаци ще му донесат финансов успех. Но трябва да държат далеч от себе си Скорпионите.

Телецът отлично ще си пасне със Скорпион и Водолей. Те ще му донесат богатство. Също така добра материална връзка ще има с Лъв, Стрелец и Овен, но ще ви се наложи да лекувате нервите си заради тези партньори.

Близнаците могат да си паснат добре с Лъвовете. А Козирог, Телец, Дева и Скорпион съвсем не са подходящи за партньорство.

Раците ще забогатеят, ако встъпят в брак със Стрелец и Овен. А в съюз с Телец и двамата ще бъдат щастливи.

Лъвовете ще бъдат щастливи с Близнаци. Тази двойка просто има късмет, парите се лепят по тях. Също така подходящи партньори са Везни, Козирог и Водолей, Телец и Дева. Скорпионът ще прогони късмета ви, опитайте се да избягвате този знак.

Дева се нуждае от Скорпион. Именно с Дева, Скорпионът ще може да привлече финансови успехи. Бързо, просто и качествено.

Везните нямат късмет, тъй като те носят късмет в бизнеса на почти всички знаци. Те привличат пари за другите, но не за себе си. Единственият, който ще помогне на Везните е Стрелецът.

Скорпионите могат да спечелят пари от почти всички знаци. Единствените, които могат да съжителстват с тях, са Козирог, Телец и Дева. Хубавите неща се случват на Скорпиона с Лъв, Овен и Стрелец, но трябва да се знае, че издръжката на цялото семейство лежи на раменете на Скорпиона.

Съюзът на Стрелеца с Водолей и Везни е стъпка към светло и проспериращо бъдеще. А ако искат да помогнат на някого, тогава си заслужава да обърнат внимание на Козирог, Дева и Телец.

Козирогът е уникален, финансовото му благосъстояние е стабилно и никой не може да му повлияе. Печалби от брака са възможни с Овен, Лъв и Стрелец.

За забогатяването на Водолей ще допринесе съюз с огнените знаци: Лъв, Стрелец и Овен. Също така късметът ще го съпровожда с Везни и Телец, но трябва да избягват Скорпионите.

Рибите винаги се нуждаят от помощта на някого винаги и навсякъде. По отношение на финансите, ще им помогнат Козирог, Дева и Телец. А ако Рибите искат независимост, тогава необходим им е съюз с Овен.