НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Начини да си купите дънки, без да ходите до пробната

Начини да си купите дънки, без да ходите до пробната

0
Начини да си купите дънки, без да ходите до пробната
Начини да си купите дънки, без да ходите до пробната

Как да си купите дънки, без да се налага да ги мерите? Четири начина за определяне на правилния размер.

Ако покупката на дънки се е превърнала в необходимост, но няма как да ги пробвате, не можете да направите покупката “само с поглед”, се постарайте да определите правилно размера си. Например, за да не се налага да избирате между двадесет различни варианта в пробната, можете да направите няколко трика и да съкратите избора на подходящ модел. Това ще ви спести време и ще ви освободи от разочарованието, когато в съблекалнята се окажете сред купчина дънки, които не ви стават или ви висят.

Ето 4 начина как да го постигнете!

1) Ако имате нормално тегло, просто обвийте дънките около врата си в зоната на талията. При нормален размер на бедрата и талията, този метод е идеален. Двата края на талията трябва да се доближават един към друг.

2) Сгънете ръката си и я стиснете в юмрук. След това вземете дънките и сложете ръката си в тази позиция около талията. Можете смело да пробвате тези дънки, а дори и да ги купите, без да ходите до съблекалнята.

3) Можете също така просто да сгънете любимите си дънки наполовина и да ги наложите към талията. Ако половините на обиколката са еднакви, можете да сте сигурни, че ще влезете в тях.

4) Важно е не само да изберете дънки, в които да поберете талията и бедрата си, но и да влезете в самите крачоли. Затова опитайте този метод. Със стиснат юмрук опитайте да поставите ръката си в долната част на крака на крачола. Успяхте ли? Ръката трябва да влиза свободно и да не разтяга плата. Така кракът ще се чувства и ще изглежда перфектно в избрания чифт. Особено, ако сте избрали някой от тесните модели.

Когато избирате дънки без проба, не забравяйте да проверите стила. В края на краищата дори дънките с правилен размер, ако не са вашия модел, няма да ви стоят добре.

Вижте още: Подхранвам доматите веднъж, а всички ми завиждат за реколтата

Ето защо, преди да отидете в магазина, правилно определете телосложението си, фигурата си и подберете правилния стил. След това успешно ще спестите време в магазина и ще купите перфектния чифт дънки.