НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Характера на личността си личи по недоизпитото кафе и хаоса у дома

Характера на личността си личи по недоизпитото кафе и хаоса у дома

0
Характера на личността си личи по недоизпитото кафе и хаоса у дома!
Характера на личността си личи по недоизпитото кафе и хаоса у дома!

Перфектни хора няма. Това е особено показателно в ежедневието. Маниакалното придържане към чистотата също се третира като нервно разтройство. А малките грешки – са част от личността и многостранността на характера!

Оказва се, че когато хвърляте чорапите под дивана или не измивате чиниите, това не е от нещо лошо. Психолозите са сигурни: бъркотията в апартамента може да разкрие много за характера на собственика и за слабостите, които той се опитва да скрие от другите.

Неизмитите чинии

Мивката е пълна с мръсни вилици и чаши – не става дума за небрежност, а за много силна любов към себе си. Между дълга и удоволствието, “повелителят на мръсните чинии” винаги ще избере второто. Смущаващото задължение или ще остане за по-късно, или ще се прехвърли на някого. Такъв човек рядко мисли за утре, често изпада в дългове. Но той има много приятели и е много добър.

Скрити под дивана чорапи

Признаваме, че пред вас стои много разумен и особено изобретателен човек. Докато някои обикалят ресторантите и в навечерието на заплатата остават без пари, “хамстерът” винаги има запас от твърда валута. Между другото, от такива хора стават отлични съпрузи и прекрасни бащи.

Пакети и торбички, разпръснати из стаята

На такива хора целият им живот е “движение”. Кутии, торбички, пакети с неща в различни части на апартамента показват, че човек се нуждае от промяна. Той наистина иска да подобри живота си! Собствениците на апартамент-склад живеят в очакване на чудо и мечта за бягство в чужбина. Но за съжаление мечтите в този случай, по правило, не се сбъдват.

Неоправено легло, разхвърлени дрехи

Този човек е зает, винаги зает. И най-вероятно, самотен. Ако беше с някой друг – би му станало неудобно от бъркотията и хаоса. Самотникът си мисли: „Тъй като никой не може да ме види, е по-удобно да хвърля пуловера и дънките на един стол. И няма нужда да губя време в подреждане на килера.“ Същото важи и за неоправеното легло.

Мръсна тоалетна

Дори и в ъглите на стаята, тези хора подсъзнателно се опитват да се скрият от оплаквания и грешки, от които се срамуват до ден днешен. И в същото време те потискат своята проницателност.

Прашни прозорци

Мръсните прозорци често се намират в апартаментите на хора, склонни към апатия и депресия. Като цяло са склонни да поддържат реда в дома си, но не и по отношение на прозорците там. Изглежда, че подсъзнателно се стремят да гарантират, че домът им е в сянка. Те са сантиментални, уязвими и могат да постигнат много в творческа среда. Сама по себе си меланхолията не може да спечели.

Трохи в леглото

Както се казва: “Това е нормално!” Всеки човек, ако някой не стои до него с пръчка в ръка, обича да яде в леглото. И да троши там. Малка, но толкова приятна слабост.

Недопито кафе на масата

Вие обичате да контролирате всичко и често имате резервен план в случай на сериозен провал. Вие сте нетърпеливи, взискателни, амбициозни. Но същите качества ви помагат да постигнете много в живота. Вярно е, навиците трудно се променят. Но чашата с кафе трябва да се измие от вас. Така, че поработете върху характера си.

Вижте още: 7 типа мъже, от които трябва да стоите настрана

Нечиста баня

Ако не искате да говорят за вас като инфантилна и нерешителна личност, тогава бързо почистете банята! Така както отлагате измиването ѝ за по-късно, така вършите и всичко останало…