НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете тефтер и получете личен съвет от Вселената

Изберете тефтер и получете личен съвет от Вселената

0
Изберете тефтер и получете личен съвет от Вселената
Изберете тефтер и получете личен съвет от Вселената

Всеки тефтер от картинката носи послание! Направете своя избор и прочетете какво има да ви каже Вселената!

Една от най-необичайните книги в света е “Божествена комедия” на Данте, написана от бенедиктския монах Гавриил Челани върху лист хартия с размери 80 на 60 см. Всички 14 000 стиха лесно се четат с невъоръжено око, но ако се вгледате в листите от разстояние, ще видите колоритна карта на Италия. За този труд на Челани са му трябвали четири години.

Сред най-четените книги в света, първото място несъмнено принадлежи на Библията. Общото ѝ разпространение е шест милиарда копия. На второ място са цитатите от Мао Цзедун, а на трето –  “Властелинът на пръстените”.

Този интересен тест ще ви помогне да разберете правилността на избрания път и също така ще ви даде съвети, от които душата ви се нуждае в момента. Изберете тефтер и прочетете посланието за вас.

Тефтер 1

Посланието към вас: “Отдайте се на живота”

Трябва да приемете живота и да спрете да се съпротивлявате на истинските желания на сърцето си. С надежда и смелост посрещнете живота си. Няма от какво да се страхувате, защото сега имате голям шанс, а може би и единственият, да бъдете себе си!

Колко пъти сте се извинявали пред себе си, че не правите нещо? Колко често сте се давили в надеждата, че ще се случи нещо невероятно и че то ще ви разтърси? Разбира се, дълбоко разбирате, че тази награда може да бъде постигната само с помощта на положени усилия. Но все пак понякога се надявате на шанс.

Душата ви обаче знае много добре от какво имате нужда и какво искате да направите. Всеки от нас идва на този свят, за да се наслади на живота, така че го направете и вие! Щом започнете да се движите в определена посока, почти веднага ще видите как животът ви ще започне да се изпълва с нови ярки цветове.

Тефтер 2

Посланието към вас: “Повишете самочувствието си”

Вие заслужавате най-доброто в живота, не по-малко от всеки друг. Внимание, уважение, любов и успех. Най-важният момент е да освободите съзнанието си от ограниченията, които пречат на вашето щастие.

Когато човек има ниско самочувствие, той си казва: “Страхувам се от настоящето”. Това е вид защитна реакция, която се опитва да убеди човек, че не заслужава нещо специално и затова не е нужно да се изявява по какъвто и да е начин.

Въпреки това е важно да разбере, че става въпрос за страх. Затова започнете да казвате на себе си: “Достоен съм за успех, любов и уважение, както всеки друг човек”. Непрекъснато повтаряйте тези думи и, най-важното, вярвайте в тях! Ако вече сте започнали да ги казвате, животът ви скоро ще бъде преобразен невероятно.

Тефтер 3

Посланието към вас: “Справете се с отлагането!”

Ако заради вашата нерешителност или страх имате тенденцията да отлагате нещо за “по-късно”, то сега е време да премахнете този безполезен навик. Едва ли искате да отложите за по-късно всички добри неща, които могат да ви се случат.

Струва си да започнете с пълното изпълнение на една конкретна задача. Постепенно ще се научите да завършвате всички задачи наведнъж, ако е необходимо. С това умение ще получите по-високо ниво на доверие.

Тефтер 4

Посланието към вас: “Заемете се с любовни дела”

Сега повече от всякога сте готови да обичате. В допълнение, обичате да отдавате любовта си. Време е да изчистите ума си от отрицателни нагласи и модели, освободете се от страховете, които не позволяват сърцето ви да се отвори.

Миналото трябва да си остане в миналото и ако можете да извлечете опит от това, което ви се е случило, не допускайте една и съща грешка. Вселената чува мислите ви във всеки миг, дори когато вярвате, че сте сами с тях. Тя запомня какво сте си мислили и вие започвате да виждате съвпадения.

Вижте още: Избраната от вас котка разкрива много за вашата личност

Ако мислите ви са свързани със страхове, то няма да постигнете желания резултат. Така че отворете сърцето си, за да посрещнете новите чувства и се представете в ръцете на човек, достоен за вашата любов.