НАЧАЛО ЗДРАВЕ Без болка в ставите: Бабина рецепта от най-обикновен продукт

Без болка в ставите: Бабина рецепта от най-обикновен продукт

0
Без болка в ставите: Бабина рецепта от най-обикновен продукт
Без болка в ставите: Бабина рецепта от най-обикновен продукт

Без болка в ставите, с помощта на тази рецепта

Зелето е достъпен зеленчук за всеки.
Витаминният състав на този зеленчук е невероятен. Помага в борбата с редица заболявания и разстройства. Пред него и мехлемът е безсилен. Нека времето се сменя 10 пъти на ден. Това не е ваш проблем.

Ако болките в ставите непрекъснато напомнят за себе си, като не позволяват да работите нормално, да спите и просто да живеете, а таблетките и мехлемите отдавна не са ефективни, тогава приложете зелев лист. Противниците на традиционната медицина могат да се противопоставят, колкото искат. Каква е ползата, ако зелето действа?

Защо именно зелето?

Този обикновен зеленчук е източник на аскорбинова, фолиева и пантотенова киселина, което означава, че помага да се отървете от възпалението. Съгласно съветите на традиционната медицина, използвайте зелев лист, за да премахнете възпалението. Достатъчно е да поставите зелев лист само веднъж, за да премахнете симптомите на болестта или всяка вечер за един месец, за да я излекувате.

Лечение със зелеви листа
Зелевите листа помагат да премахне възпалението, да укрепите ставите, да отстраните болката и да се дезинфекцирате засегнатото място. Но не забравяйте, че в допълнение към външната употреба на зелето, също трябва да бъде включено и в храната. Така че можете да предотвратите появата на заболявания или да ускорите възстановяването.

Предимството му е не само в състава и бързия ефект, но и в достъпността на продукта. Можете да го купите по всяко време на годината и лечението ще е по-евтино от използването на таблетки и мехлеми.

4 начина за лечение на възпалени стави
Всичко е изключително просто.

Измийте лист. Направете няколко прореза. Загрейте го в микровълновата фурна. След това намажете с мед. Наложете компреса върху засегнатата област. Увийте го с парче найлон, фиксирайте с превръзка отгоре и увийте с шал. Повтаряйте процедурата всяка вечер, оставяйки компреса цяла нощ.

Смесете една част мед, една част горчица и три части камфорово масло. Поставете получената маса върху зелевия лист. След това го прикрепете към ставата. Увийте го, както в горния пример и изчакайте 4 часа.

Изплакнете листа. Подсушете с кърпа. Нарежете го. Листът ще пусне малко сок. Приложете на възпалената става. Увийте, поставете превръзка и топъл шал.

Стрийте 2 таблетки аспирин. Смесете ги с 1 ч. л. мед. Нанесете сместа върху засегнатата става и покрийте със зелев лист. Увийте.

По време на лечението ви съветваме да съблюдавате хигиената на кожата.

Много често дори експертите съветват използването на зеле, ако мазилата не са ефективни и действията на някои таблетки не са достатъчни.

Правете компресите редовно, след което няма да се налага да страдате от болки в ставите, веднага щом се променят метеорологичните условия.