НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Вижте какви ще бъдете на стари години според зодиакалния си знак!

Вижте какви ще бъдете на стари години според зодиакалния си знак!

0
Вижте какви ще бъдете на стари години според зодиакалния си знак!
Вижте какви ще бъдете на стари години според зодиакалния си знак!

Изненадващо, но зодиакалният знак оказва влияние върху това какви ще бъдете на стари години.

Хороскопът е забавен и хумористичен. Прочетете, усмихнете се, разпознайте себе си. В крайна сметка е толкова интересно да узнаете какви щуротии ще вършите в напреднала възраст. Не забравяйте обаче, че въпреки звездите, ние сме създатели на собствената си съдба. Нека съдбата бъде благосклонна към нас!

Овен

Овен предпочита да не мисли за напредването на възрастта, да живее за момента, да не мисли какво го чака утре. Тяхната сила на духа поддържа младежката им енергия до дълбока старост. Може би на 60-годишна възраст, Овен няма да носи рокерско яке, но няма да спре да се увлича по мотоциклети. Ще го прави със същата страст и енергия както преди.

Телец

Телецът обича да се храни – понякога дори прекалено – поради тази причина, с възрастта, те често са с наднормено тегло. През годините упоритите Телци стават психологически и физически дори по-малко гъвкави. Все пак, те имат добра издръжливост и въпреки болестите, вероятно ще живеят дълго.

Близнаци

Близнаците планират целите си в младостта и постепенно напредват, без да имат намерение да се бавят. Не се надявайте, че Близнакът ще се прибере рано от работа. Няма да го видите дори в напреднала възраст, седейки пред камината. Кариерното развитие на Близнака ще продължи до пенсиониране и, ако е възможно, след това.

Рак

Ракът може да бъде два вида: онези, които не порастват никога, и тези, които в напреднала възраст обичат да се грижат за останалите като майка Тереза. Ракът, подобно на Лъва, наистина иска да бъде уважаван от околните. Класическият тип баба и дядо е Рак.

Лъв

Лъвовете са снизходителни и спокойни по природа, това ще се проявява все повече и повече с годините. На старини те вече са много спокойни, материални, величествени и с малко качени килограми. Те все повече искат уважение, власт и дори да им се прекланят. Лъвът мечтае да бъде ролеви модел, така че той ще се опита да постигне основните цели в живота си възможно най-скоро.

Дева

Много Деви започват да възприемат света все по-отрицателно, особено ако позволяват склонността им да критикуват да прогресира. Те обичат да поддържат себе си в добра форма и добро здраве, постоянно търсят начини за подобряване на мозъчната функция, така че на стари години обикновено те са гъвкави дами и господа, макар и донякъде строги, но много умни.

Везни

Везните винаги се интересуват от външния вид, така че те ще се опитат да предприемат всички мерки, за да предотвратят бръчките по лицето и излишните килограми, колкото е възможно по-дълго. Като правило те успяват. Дори на осемдесет години, Везните ще убедят другите, че са на четиридесет.

Скорпион

Скорпионите на стари години са величествени и представителни. Те обичат да мислят за себе си, като за философи, които са натрупали достатъчно мъдрост през годините, и наистина това е така. Но, за съжаление, възрастните Скорпиони често стават твърде обсебени от лични вярвания и цели, до мания и упоритост.

Стрелец

Както Овена, Стрелецът не иска да мисли за старостта. Понякога, това се превръща в обсебваща мисъл и започват да досаждат на хората с въпроси за предполагаемата им възраст, надявайки се да получат няколко комплимента. Въпреки това, похвалите обикновено са оправдани, защото Стрелците, въпреки нежеланието да се грижат за себе си, успяват да поддържат сексапил и привлекателност до старост.

Козирог

За Козирозите времето тече в обратна посока. Козирозите се раждат “стари”, сериозни за годините си, мъдри и отговорни по своя характер, но с възрастта все повече се вдетиняват и на старини се държат като абсолютни деца.

Водолей

Водолеят в детска възраст е като Козирога – много сериозен. С годините Водолеят става все по-ексцентричен, вече не се интересува от мнението на другите, а на 80-годишна възраст може да се държи, както си поиска.

Риби

Рибите се страхуват панически от старостта, за това, което не е изживяно, не е направено, не е постигнато! Рибата често намира време да обобщи етапите от живота, да изчисли натрупаното и да сравни резултатите. Но колкото по-малко се тревожи за това, толкова по-дълго и по-щастливо ще живее, защото нищо не съкращава живота, както постоянното безпокойство.

loading...
loading...