НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Линии на дланите, които могат да разкрият всичко за вашата личност

Линии на дланите, които могат да разкрият всичко за вашата личност

0
Линии на дланите, които могат да разкрият всичко за вашата личност
Линии на дланите, които могат да разкрият всичко за вашата личност

Всеки човек има свой собствен уникален модел на дланите. Много линии се пресичат така, че създават интересни орнаменти. Въпреки това, естетиката на линиите на ръцете има второстепенна роля. В края на краищата можете да разберете много любопитни неща за себе си!

Хиромантията помага не само да разберете дълбините на душата си, но и ще ви даде отговор защо човек се държи в различни ситуации по определен начин.

Дланта има много голямо разнообразие от извити линии. Има обаче три основни, които се наричат “пътища”: пътят на живота, пътят на здравето и пътят на душата.

Последната линия отваря вратата към света на човешкото сърце. По тяхното местоположение на двете длани можете да научите повече неща за себе си, които никога не сте знаели.

Вариант 1

Линии на дланите, които могат да разкрият всичко за вашата личност

Линията на сърцето на лявата ръка е разположена по-високо от дясната.

Това подреждане на линиите показва, че собственикът на дланта е влюбчив. За него не представлява трудност да разбира своя партньор. Това е подпомогнато от отлична интуиция и способност да обръща внимание дори на най-малките детайли.

Хората с подобно разположение на пътя на душата имат страстна и гореща природа. Те са бързи и находчиви. Хубаво е да говорите с тях, а също и ще ви е приятно да спорите. Такива хора са в състояние да дадат сериозни аргументи и дори да се държат подобаващо в конфликтни ситуации. Въпреки горните характеристики, хората с такива линии не обичат да предизвикват противоречиви ситуации и не обичат да се карат.

Те, като правило, се женят или се омъжват само за голямата и взаимна тяхна любов. Те не прощават изневярата и самите те не обичат интригите, затова избират партньори много внимателно.

За тях е важно другата половина да е романтична, симпатична, лесна за комуникация – същата, каквито са и те. Освен това, хората с такава линия на сърцето цял живот разчитат на твърдите си морални принципи. От другите хора те очакват същото.

Вариант 2

Линията на сърцето на дясната ръка е по-висока, отколкото на лявата ръка.

Хората с такава линия на душата са много мъдри и изключително рационални. Те винаги разчитат само на себе си и силата си. Основният им съюзник е логиката и аргументите. Без тях тези хора дори не влизат в спорове.

Хората с тези линии в любовните си взаимоотношения избират по-скоро прагматичен партньор. Въпреки слабостите или незначителните недостатъци на тяхната половинка, те я приемат с обич и спокойствие. Търпението и уважението са едни от най-важните качества на хората с това разположение на Пътя на душата.

Винаги можете да разчитате на тях. Те ще дойдат да ви помогнат по всяко време и ще направят, каквото се изисква от тях.

Разумът е основното оръжие на тези хора. Най-често те са балансирани, спокойни, търпеливи, но много взискателни към себе си. Често хората с такива линии изпитват стрес и депресия поради несъответствието между собствените си очаквания за себе си. Въпреки това, те успяват да намерят достатъчно време за себе си и да имат нормален живот. Всичко това благодарение на техния самоконтрол и способността да анализират какво се случва.

Главният недостатък на тези хора е разсеяността. Тя не граничи с абсурда, но често им пречи в ежедневието.

Вариант 3

Линиите на сърцето и на двете ръце са на едно и също ниво.

Тази комбинация от линии се счита за една от най-редките. Хората с подобно подреждане на линията на сърцето са с много труден характер. Те са любезни, отворени, искрени, но в същото време емоционални и уязвими, лесно се обиждат. Всяка небрежна дума може да бъде възприета от тях като обида.

Едно от предимствата на хората с такива линии обаче е, че те осъзнават цялата си вътрешна сложност. Ето защо тези хора ценят приятелите и близките, които въпреки всичко остават с тях докрай. Те винаги ще бъдат благодарни на своите близки за тяхната подкрепа и винаги ще бъдат готови на всичко.

Добродушни и сърдечни те съвършено си съжителстват с мнителните и лекомислените. Подобни хора са приятни и лесни за разговор, много ерудирани, знаят интересни неща, в състояние са да слушат и никога няма да ви осъдят.

От хората с такива длани стават отлични приятели. Необходими са много усилия, за да ги укротите, защото трудно се доверяват. Все пак, ако това лице ви счете за достойни за доверието му, от него можете да получите чудесен спътник и прекрасен партньор в живота.

Вижте още: Тази къща е малка, но само вижте какво има вътре!

Линията на сърцето е една от най-забележимите и важни линии на човешките длани. Професионалните хироманти отдавна са й отдали водещо значение сред многото пътища, които се простират по ръцете.

Благодарение на Линията на сърцето човек може да се познае и да научи тайните на личността на другите хора. Това ще ви помогне да научите способностите и индивидуалните качества на всеки около вас.