НАЧАЛО ЗДРАВЕ Смес от 4 билки: Мощно средство за регенерация на хрущяла

Смес от 4 билки: Мощно средство за регенерация на хрущяла

0
Смес от 4 билки: Мощно средство за регенерация на хрущяла
Смес от 4 билки: Мощно средство за регенерация на хрущяла

Мощно средство за регенерация на хрущяла

Всеки, който е изпробвал тази рецепта, твърди, че в рамките на първата седмица започва да забелязва значително намаляване на болката!

Днес, много често, хората страдат от ставни заболявания, независимо дали са колене, проблеми с бедрата, лактите, всичко това е свързано с нашия жизнен цикъл.

Не забравяйте, че болката не се появява изведнъж, а ние трябва да се грижим за себе си редовно. Днес ще говорим за природните средства, които помагат за предотвратяване, борба и премахване на тези проблеми.

Лекарите препоръчват използването на болкоуспокояващи и други медикаменти, за да спре болката, но винаги по-ефективно и по-здравословно е да използвате естествени средства, които могат да се борят с болестта, да предотвратяват много други болести и помагат на тялото ни да бъде здраво.

Основната съставка на това естествено лекарство е ментата, която съдържа голям брой витамини и минерали, които ще подобрят състоянието на ставите и не само!

Нашите предци са използвали ментата по различни начини, за да подобрят общото си здраве.

Най-доброто при ментата, е че в допълнение към облекчаване на болката в ставите, съставките й действат бързо в тялото, което се дължи на нейните антиоксидантни, противовъзпалителни и освежаващи свойства, както и на големия брой витамини и минерали.

Всички тези компоненти укрепват имунната система и предотвратяват дискомфорта на стомаха, червата и дори развитието на ракови клетки.

Необходими съставки:

1 литър вода
1 чаена лъжичка мащерка
1 супена лъжижа лютива мента
1 чаена лъжичка градински чай
1 чаена лъжичка розмарин

Сложете всички билки в термос и залейте с 1 литър вряла вода, оставете да престоят за 20-25 минути, охладете и прецедете.

Тази напитка се препоръчва да се консумира всеки ден на празен стомах и преди лягане за един месец.

Не забравяйте, че използването на тази рецепта трябва да бъде комбинирано с правилно хранене, т.е. трябва да избягвате храни, богати на мазнини и захар, алкохол и рафинирани храни.

От друга страна, важно е да се подчертае, че физическата активност трябва да бъде възможно най-лека, да се опитате да не качвате килограми и да поддържате нормално тегло.

Надяваме се, че тази информация ще бъде много полезна за вас и вашето здраве ще се подобри значително!