НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Формата на краката разкрива много за вас! Изберете вашата!

Формата на краката разкрива много за вас! Изберете вашата!

0
Формата на краката разкрива много за вас! Изберете вашата!
Формата на краката разкрива много за вас! Изберете вашата!

Това е гениално! Вижте какво ще ви разкрие формата на краката!

Когато мъжът насочи вниманието си към определена жена, тогава очите му не изпускат нищо. Той инстинктивно оценява абсолютно всички физически аспекти на външния ѝ вид.

На интуитивно ниво, гледайки към жената, той прави доста верни предположения за това, каква е тя в любовта, и, разбира се, той подсъзнателно избира тази, която ще му донесе здраво потомство. Всичко това е свързано с нашите гени и работи практически независимо от нас.

Формата на краката, например, много красноречиво говори за това каква е жената в леглото и какво можете да очаквате от нея. И отново – това не е изненадващо: всичко е изградено върху познанието за анатомията и връзката между човека и неговите хормонални характеристики.

Как формата на краката оказва влияние върху поведението на жената в отношенията? Сега ще разберете.

Изправете се, приближете плътно краката си и погледнете себе си в огледалото.

Вариант А

Краката прилепват плътно един към друг и има само една празнина, която започва приблизително от глезена и завършва точно над средата на прасеца.

Има едно общо, дори често срещано мнение, че колкото по-малка е разликата между затворените крака, толкова по-добре. Това означавало, че жената била по-добра в леглото.

Да, като правило тези жени са много нежни и гъвкави. Те привличат мъжете с мекотата си и очертаната женственост. Жените с такива крака са много харесвани от мъжете.

Също така жените с такива крака са доста плахи, не обичат да показват инициативност и очакват мъжът да извърши сам цялата работа. Това може да бъде малко опасно във връзката, защото подобно поведение може да досади на мъжа. Така че помислете как да показвате повече активност.

Трябва да отбележим, че последните проучвания доказват, че когато има малко пространство между бедрата, това прави физиологията на жената по-правилна и здравословна.

Вариант В

Краката не прилепват плътно един към друг. Единствената точка на контакт са глезените.

Това е точно обратната форма на жените с крака като A! Значителното разстояние разделя краката един от друг. Това напълно придава вида на жените, който винаги са търсили.

Тези жени обичат да придобиват нов опит, винаги харесват елемента на игра в интимните отношения, те са дръзки и смели. Лесно поемат водеща роля във взаимоотношенията с партньора. Физическата структура на тялото им позволява да правят различни смели експерименти.

Мъжете обикновено много се привличат от жените от този тип, точно защото имат достъп до много интересни пози и защото обикновено са по-гъвкави. Въпреки това мъжете понякога могат да бъдат уплашени от прекомерната им смелост. Ето защо, жените с този тип крака трябва да се научат да се контролират, така че в подходящото време да бъдат и скромни.

Вариант С

Краката са прилепнали здраво към бедрата, а в долната си част краката не се докосват.

Тази форма е много удобна за интимния живот. Мъжете харесват възможността лесно да прокарат ръката към бедрата и след това да усетят лека съпротива преди окончателната победа.

Жените с такива крака обикновено са много романтични, нежни и достатъчно резервирани. Но ако те дадат воля на чувствата си, могат да се превърнат в напълно диви котки. Тогава мъжът ще трябва да съответства на тяхната страст. Като цяло всичко не е толкова просто.

Вариант D

Краката се допират един до друг в горната част на бедрата, около коленете, в прасците и глезените. По този начин има 2 основни празнини – едната е по-малка – в бедрата, а втората по-голяма – под колената.

Това, може би, е най-честият тип структура на краката. Той отличава жените, които може би демонстрират най-традиционно поведение и се държат най-естествено. Те не са излишно скромни, но няма да се държат прекалено активно или ексцентрично.

Вижте още: Тази къща е малка, но само вижте какво има вътре!

Те не обичат прекалено много рискованите трикове и експерименти. Обикновено предпочитат в интимния си живот няколко доказани позиции, в които се чувстват добре. Но ако партньорът иска разнообразие, те са готови да подкрепят начинанието.

Мъжете харесват увереността в тези жени. Те също така са привлечени от стройността на краката, които жените, разбира се, обикновено имат с точно тази структура.