НАЧАЛО ЗДРАВЕ Добавете това към шампоана си и ще се избавите от косопада!

Добавете това към шампоана си и ще се избавите от косопада!

0
Добавете това към шампоана си и ще се избавите от косопада!
Добавете това към шампоана си и ще се избавите от косопада!

Избавете се от косопада с помощта на тези 3 съставки!

Очевидно е, че косата е едно от нещата, които се открояват в една жена.

Ако искате да имате страхотна коса, ще трябва да добавите тези съставки към шампоана си и косата ви ще бъде много по-силна и по-красива. Ето защо ви препоръчваме да продължите да четете.

Някои фактори могат да повлияят неблагоприятно върху здравето на косата ни. На първо място, жените с дълга коса страдат от смяната на сезоните, замърсяването и ултравиолетовите лъчи. Ето защо много важно е да се обърне специално внимание на състоянието на косата. Един от най-големите проблеми, пред които човек може да се изправи е загубата на коса.

Когато това се случи поради наследствени фактори като плешивост, не можем да направим нищо. Въпреки това някои други фактори могат да бъдат свързани с отслабване здравето на косата ни.

Естествен шампоан за укрепване на косата
За да направите този естествен шампоан са ви необходими само 3 много евтини продукта. Първият е шампоан с неутрално Ph. Тези шампоани не влияят зле на косата или скалпа ви. Шампоан, който е предназначен за бебета, перфектно отговаря на тези изисквания, тъй като той има за цел да се грижи за деликатната кожа и коса на децата.

Вторият продукт, от който се нуждаем за целта, е етерично масло от розмарин. Основната му съставка укрепва косата, така че да не пада. В допълнение забавя посивяването на косата в по-ранна възраст и я прави блестяща.

И накрая, нуждаем се от няколко капсули витамин Е. Те са богати на антиоксиданти, които предпазват косата от вредните ултравиолетови лъчи. По същия начин, те предпазват косата от увреждане, причинено от окисляване. По желание може да добавим половин лимон.

Подготовка и употреба:
Подготовката на този шампоан за укрепване на косата и борба с косопада е изключително проста.

Първо, добавете около 10 капки масло от розмарин към шампоана.

След това същото количество лимонов сок. Накрая, добавете съдържанието на 2 капсули витамин Е. Тези съставки се разбъркват до получаване на хомогенна смес. Това, което трябва да направите е да нанесете шампоана на предварително навлажнена коса.
Масажирайте за 10 минути.
След това оставете да действа за още 10 минути.

Накрая, изплакнете косата с топла вода. След няколко дни ще забележите голяма промяна в косата си.