НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Доказано от физиката: твоите мисли формират съдбата!

Доказано от физиката: твоите мисли формират съдбата!

0
Доказано от физиката: твоите мисли формират съдбата!
Доказано от физиката: твоите мисли формират съдбата!

Можете да контролирате вашите мисли и да промените живота си! Разберете как!

Много хора казват: самозаблуда е да се радваме на пораженията и да благодарим за бедствията. Това е глупаво. И те са прави. Но истината носи ли им щастие?

Повечето хора реагират на стандартните проблеми: дразнене, агресия и негативност. Човек започва да се бори със ситуацията, чувствайки в себе си противоречия. Заблуда е да вярваме, че хвърлянето на нерви може да подобри ситуацията.

Каква е целта на негативните мисли? Те нямат цел. Дори напротив, гневът и агресията създават още по-силни негативи.

Учените, които изучават квантовия свят, казват: целият свят е енергия. Всички частици са едновременно навсякъде. Това се нарича квантова несигурност. И тя е парадокс.

Всички елементарни частици променят състоянието си, когато биват наблюдавани. Това означава, че очакванията на хората винаги влияят върху резултата от експеримента. Всеки е 100% прав. Винаги първо вярвате в нещо и след това намирате потвърждение на вашите вярвания.

Например, смятате, че парите не са достатъчни. И това е вярно. Вие сте постоянно в липса. Или в този град е невъзможно да се намери добра работа. И отново сте прави. Но до вас на пътя има хора, които имат достатъчно пари за всичко. И те имат добра работа. Защо? Имат късмет? Не, не е така.

Законът за квантовата физика казва: Винаги! Винаги! Без изключения, получавате резултата, който очаквате!

Ако не сте съгласни с тази гледна точка, вие сте 100% прав. Но вашата гледна точка носи ли ви мир, яснота, радост? Помага ли ви лесно да посрещнете всички препятствия и да ги преодолеете? Ако отговорът е “да”, ще се радвам да поговорим наистина.

Когато нараних ръката си, бях отчаян. Лекарите ми казаха, че това е много силно увреждане. И аз им повярвах. И тогава прочетох за хора, които са се възстановили след ужасни наранявания. И аз повярвах, че е възможно. Резултатът: сега ръката ми е абсолютно здрава.

Вярвах в продължение на 15 години, че бедността е просто дума. Това работи много! И тогава повярвах, че мога лесно да постигна финансова свобода и всичко се оказа точно така. Преди вярвах, че трябва да се борим с живота и че светът е опасен, коварен и жесток. Сега вярвам, че винаги съм защитен. Всичко се случва за мое добро. Моят свят се грижи за мен. И затова казвам: “Ура!”

Всеки момент правим избори. Всяка секунда създаваме нашата реалност.

Всеки път, когато се случи нещо, което не искате, имате избор. Вие попадате в квантовия закон. И ако сте ядосани, сте на грешния път. Около вас всичко ще стане лошо и несигурно.

Вижте още: Изхвърлете тези 3 неща, които отблъскват парите и късмета!

Ако светът ви харесва, всичко ще бъде наред. Ако не, кажете си: “Ура! Всичко ще бъде наред”. Добре дошли в реалността! Реалността винаги е добра и неутрална. Само вашите мисли и оценки я оцветяват.

Когато искрено се радвате на всяко преживяване, всички ваши проблеми се решават сами. Ако не сте имали никакви проблеми, борете се. Аз лично предпочитам мира и спокойствието.

Споделете този опит с вашите приятели, сигурни сме, че можете да помогнете на много хора да живеят по-щастливо и по-лесно.