НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете един символ и открийте каква карма ви преследва!

Изберете един символ и открийте каква карма ви преследва!

0
Изберете един символ и открийте каква карма ви преследва!
Изберете един символ и открийте каква карма ви преследва!

Забелязали ли сте някога, че в живота ви има определени области, където винаги сте изправени пред предизвикателства, без значение колко се стараете да работите върху тях? Има голям шанс това да ви се случва заради лоша карма. Е, ако искате да разберете как най-накрая да се справите с тези проблеми и как да подобрите кармата си, просто изберете едно от тези изображения и прочетете неговото значение.

1. Оставете нездравословните отношения зад гърба си
В миналото сте имали период, когато сте се чувствали самотни, изолирани и изоставени от другите. Ето защо сега се опитвате да поддържате отношения, които не са добри за вас. Понякога виждате само доброто в човека и дори не забелязвате, че злото преобладава.

Всичко, от което се нуждаете, за да подобрите своята карма, е да се борите за връзките, които са полезни за вас. Забравете нереалистичния страх да останете напълно сами, ако нямате твърде много хора около себе си и се фокусирайте върху тези хора, които са ценни за вашето време.

2. Спрете да се съмнявате в себе си и да саботирате целите си
Може да сте се сблъскали с много трудни ситуации, а необмислените решения от ваша страна само са влошили ситуацията. Това, което може би не знаете в момента, е, че тези грешки са възникнали само защото не сте се доверили на себе си.

Време е да предприемете крачка назад и да помислите добре за вашите решения. Анализирайте всички тези успешни и мъдри решения и действия и се опитайте да ги използвате като пример при подобни ситуации. Също така, спрете да търсите съвети от другите и се съсредоточете върху това, от което наистина се нуждаете.

3. Започнете да се доверявате на другите
Да, вие сте жертва на много предателства и неуважение. Това ви кара да се отдалечите от всички и да не знаете на кого да се доверите. Но е време да се отървете от тази лоша карма, като привлечете хора, които наистина са важни за вас.

Просто обръщайте внимание на интуицията си и започнете да се доверявате на хора, които наистина ви се показват в истинската светлина. Знаците са лесни за разпознаване, от вас зависи да започнете да вярвате, че сте взели правилното решение.