НАЧАЛО ЗДРАВЕ Решете проблема с лошото кръвообращение само за 7 минути!

Решете проблема с лошото кръвообращение само за 7 минути!

0
Решете проблема с лошото кръвообращение само за 7 минути!
Решете проблема с лошото кръвообращение само за 7 минути!

Причините за лошо кръвообращение може да са няколко, но основните са неправилното хранене и заседналият начин на живот.

Тези прости упражнения ще ви помогнат да подобрите кръвообращението си само за няколко минути!

И мъжете, и жените страдат от лошо кръвообращение. Симптомите за това са: умора, студени ръце и крака, дори при топло време, чести промени в настроението и постоянно чувство на глад.

Тези фактори водят до образуването на атеросклеротични плаки в съдовете. Трудностите при движението на кръвта през кръвоносните съдове могат да доведат до сърдечен удар и инсулт, трофични язви и ампутация на крайниците.

Предлагаме Ви прости съвети и упражнения, които ще ви помогнат да избегнете проблеми с кръвообращението и много други здравословни проблеми.

Упражнения за врата
Дижете бавно главата си! Завъртете главата си наляво, задръжте няколко секунди. Върнете се в първоначалната позиция, след което завъртете главата си надясно и задръжте за няколко секунди. Повторете това упражнение десет пъти. След това движете главата нагоре и надолу с бавен темп. Повторете упражнението десет пъти.

Разтягане
Преди започване на тренировка, трябва да разтегнете добре мускулите. По този начин се стимулира притокът на кръв, мускулите се загряват, като по този начин се подготвят за по-интензивна тренировка, което свежда до минимум травмата.

Лицеви опори
Сутрин, преди закуска, опитайте се да направите десет лицеви опори. Това упражнение ще стимулира движението на кръвта в ръцете ви.

Ръце и пръсти
Бавно стиснете ръцете си в юмрук. Повторете десет пъти. Това упражнение предотвратява спазмите в ръцете.

Пешеходен туризъм
Разхождането, дори на кратки разстояния, значително подобрява кръвообращението, особено в краката. Трябва да се разхождате с по-бързо темпо, най-малко три пъти седмично.

Танци
Танцът се препоръчва за облекчаване на стреса и поддържане на тялото в добра форма. Всеки танц е добре дошъл, няма ограничения за стила! Необходими са ви само 30 минути на ден, за да постигнете положителен резултат.

loading...
loading...