НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето какво може да разкрие за вас формата на носа ви

Ето какво може да разкрие за вас формата на носа ви

0
Ето какво може да разкрие за вас формата на носа ви
Ето какво може да разкрие за вас формата на носа ви

Характерът на човек зависи от формата на носа.

Понякога имаме нужда само от един поглед, за да разберем какъв човек стои пред нас. Често ние не обръщаме внимание на тези мисли, вярвайки, че те са погрешни, но подсъзнанието има всички основания да направи такива заключения.

Не става дума да съдим по външния вид, а за това как външните характеристики определят вътрешните. Днес предмет на нашето внимание е носът.

Внимателно разгледайте формата на носа си и проверете дали определението съвпада.

1. Нубийски нос
Линията на носа е права, а върха сочи надолу.
Вие сте експресивни по природа, изключително любопитни, оптимистични и готови за всичко в името на новото знание. В същото време сте достатъчно търпеливи и умеете да убеждавате хората.

2. Гръцки нос
Ако носът ви прилича на изваяните носове на древните гърци, тогава вие сте прагматик. В същото време сте много лоялни и верни към своите роднини, не търпите клюки и никога не се занимавате с тях. Ще запазите тайната, която са ви доверили, вие сте много надеждни и отговорни. Освен това не се доверявате на хора, които все още не са спечелили доверието ви.

3. Извит нос
Ако носът ви прилича на формата на човката на птица, тогава вие размишлявате дълбоко и сте достатъчно упорити. В защита на вашите принципи, вие сте готови на всичко. Привличате хората заради мъдрото ви отношение към живота и хората. Креативната страна на вашата природа често доминира.

4. Изгърбен нос
Наподобява на извития но още по-извит, вие сте роден мениджър. Можете да управлявате, събирате хора, истински модел на подражание. Кариерата за вас е много важна, но се грижите за семейството в не по-малко. Никога не прощавате предателство.

5. Чип нос
Тази разпространена форма показва, на първо място, лице, способно на спонтанни действие, решително, притежаващо достатъчна воля. Те обичат да извличат максимална полза с минимални усилия. Емоцията за тях е по-важна от разума, целенасочеността е поразителна.

6. Прав нос
Ако носът ви има такава форма, вие напълно се справяте с емоциите си, съпричастни и спокойни сте. Търпението е едно от основните ви качества. Въпреки това, ако се почувствате заплашени в дадена ситуация сте способни на всичко: от лоши думи до дела.

7. Вдлъбнат нос
Любезността и чувствителността отличават собствениците на такъв нос. Много чувствителни сте, но не обичате да го показвате. Алтруистичните черти ви карат винаги да се притичате на помощ на любим човек.

8. Крив нос
Най-сложната форма на носа принадлежи на съвсем обикновени хора. Вие сте чудесен изпълнител, наблюдател и слушател. Прекрасен приятел и спътник, много надежден партньор. Изказвате мнение след достатъчно обмисляне на нещата.