НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как да разпознавате присъствието на вашия ангел-хранител

Ето как да разпознавате присъствието на вашия ангел-хранител

0
Ето как да разпознавате присъствието на вашия ангел-хранител
Ето как да разпознавате присъствието на вашия ангел-хранител

Ето как да разпознавате присъствието на вашия ангел-хранител

Всеки човек поне веднъж в живота си е изпитвал чувство на самота и страх. Но дори и внезапно да се окажете на необитаем остров съвсем сами, знайте, че вашият ангел-хранител винаги е с вас. Може би не само един!

Весеки човек има ангел-хранител. Той е изпратен отгоре, за да ви предпазва и да ви води по правилния път. Християните вярват, че ангелите-пазители са същества, прикрепени към човек при неговото кръщение, до смъртта му. Други вярват, че това са душите на починали близки, които са останали в този свят, за да ви защитават и предупреждават.

Така или иначе, е хубаво да знаем, че има някой или нещо, което ни предпазва от нещастия и опасности. Анджела Пърл, астролог и таролог с 20-годишен опит, реши да хвърли светлина по този въпрос.

Ето как да разпознавате присъствието на ангел-хранител и как да се вслушвате в неговите съвети.

Перо
Първият и най-верен знак е перото. Пера от всякакъв цвят са прекрасно напомняне, че вашите защитници са близо, обичат ви и ви подкрепят. Особено силен знак е, ако намерите пера на съвсем необичайни места!

Да видите перо на необичайно място е напомняне да поискате от ангелите-хранители помощ и напътствие, а не да се борите сами с проблема.

Звън в ушите
Това е много разпространен начин за комуникация между ангелите и човека. Звънът в ушите ви може да сигнализира, че ангелите са наблизо и са готови да ви утешат, ако е необходимо.

Звъненето в ушите също показва, че вашите действия и мисли са правилни и важни в този момент. Ако чувствате този звук, знайте: ангелите съобщават, че сте на прав път.

Дъга
“Тези, които нямат нужда от тази дъга, няма да я видят!” – казва Анджела Пърл. Но ако виждате дъга по време на решението на важен въпрос за вас, можете да си отдъхнете – намерили сте правилното решение!

И ако помислите за ангелите си и ги помолите да ви дадат знак, дъгата, която ще видите след това, ще бъде отговор, че те са наблизо и ви чуват.

Монети
Ако намерите монети или хартиени пари, това е знак, че ангел-пазителят ви подкрепя. Вероятно някой ви е дал монета или сте я намерили на пътя, обърнете внимание на датата, посочена на парите. Говори ли ви нещо?

Помолихте ли ангелите ви за финансова помощ? За какво си мислехте преди да намерите монетата? Монетата също може да бъде знак от любим човек.

Температура
Внезапно усещане за приятна топлина, разливаща се по тялото, може би е успокояващата прегръдка на ангел-хранителя.

Електричество
Ако внезапно лампата се включи, светлината премига или телевизорът се включва и изключва сам – това е сигурен знак, че ангелите са близо!

Облаци
Когато човек е в объркано, тъжно или депресивно състояние, той просто се нуждае от подкрепа отгоре.

Ако в този момент видите облак във формата на сърце – това е чудесен знак, казвайки, че любовта и щастието ви са вече на хоризонта. Трябва само да повярвате и всичко ще бъде наред!

Парфюм
Ако внезапно почувствате сладка приятна миризма без основание, тя също може да бъде знак за присъствието на ангел наблизо.

Самите знаци ви се набиват на очи
Случвало ви се е да си мислите за нещо и случайно сте получили отговор под формата на песен или корица на списание с крещящ текст? Лично на мен това се случва доста често!

Съвпадението на знаците, изпратени от другия свят, само ви убеждава, че сте на прав път. Обръщайте внимание на чувствата си, слушайте света наоколо, настройвайте се към взаимодействието и ангелът ще ви помогне много по-лесно.

Научите молитви за всеки ден. Въз основа на тях ще можете да създадете вашите лични.

Щом установите контакт с вашия ангел, ще получите помощ за преодоляване на трудностите в живота. Ще разберете, че имате невидим помощник и защитник, който винаги е там.

Ангелите имат много начини да ви съобщят за присъствието си, вероятно сте ги почувствали по различен начин, който не е описан в този текст. Осъзнавайки обаче, че са наблизо, можете да се настроите на правилната вълна и да действате според знаците, които получавате от тях.

Обърнете внимание на знаците! Това ще ви даде чувство за сигурност и подкрепа, което е толкова необходимо за всеки от нас!

И когато не сте сигурни в решението си, винаги можете да попитате ангелите за знак, който да потвърди мислите ви.

Знаците от ангелите-хранители ни помагат да укрепим нашата интуиция и ни дават увереност да се движим напред.