НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Ето коя е основната черта в характера ви според месеца на раждане

Ето коя е основната черта в характера ви според месеца на раждане

0
Ето коя е основната черта в характера ви според месеца на раждане
Ето коя е основната черта в характера ви според месеца на раждане

Основната черта в характера ви според месеца на раждане!

Януари: Добри комуникативни умения
Вие сте много интелигентни, но много дружелюбни и общителни. Имате много приятели, но вие винаги се откроявате. Вие сте силни, но има неща, които все още могат да ви изкарат от равновесие. За щастие бързо се възстановявате и продължавате това, което сте започнали.

Февруари: Независима натура
Креативни, бързо схващате, свободолюбиви, така привличате хората към себе си. Вие сте умерено амбициозни и това, съчетано със силните страни на вашия характер, ви осигурява успех в живота.

Март: Атрактивна натура
Можем да твърдим, че сте си заслужили тази репутация. Вие сте привлекателни, уверени в себе си и се радвате на успех сред вашите връстници. Вие търсите внимание, но понякога предпочитате самотата – и вие давате тази свобода на вашите близки, когато имат нужда от нея.

Април: Душата на компанията
Понякога сте прекалено емоционални, но какво да правите с такъв темперамент, не е толкова лесно да се справите. Но имате огромно чувство за хумор, което ви помага незабавно да предразположите тези около вас.

Май: Най-грижовният
Винаги се грижите за другите, благополучието на вашите приятели е важно за вас. Стараете се да разрешите всички конфликти приятелски, защото кавгите са непоносими за вас. Имате силно вътрешно ядро, което ви мотивира да не се отказвате, а тази воля за победа заразява и другите около вас.

Юни: Егоист в разумни граници
За вас вътрешният мир е важен – никога няма да губите време за ненужни неща и особено да се предавате. С тази здравословна любов към себе си, между другото, привличате останалите към вас. И все пак, странен е фактът че е трудно другите да ви разберат.

Юли: Кралица на флирта
Вие сте истинска кокетка, която знае как да намери подход към всеки. Не е чудно, че много момичета ви завиждат.

Август: Уверен лидер
Обичате да бъдете в центъра на вниманието и вие уверено се справяте със задълженията на лидера. Имате творчески способности, но вие сте толкова разсеяни, че не можете да успеете в тази област. Което, обаче, изобщо не ви разстройва.

Септември: В хармония със себе си
Винаги знаете какво решение трябва да направите, умело управлявате живота си и дори имате време да помогнете на другите за техните решения. Създавате впечатление за човек, който живее в съвършена хармония със себе си.

Октомври: Страстна натура
Говорейки за страст, имаме предвид, не само вашите отношения с противоположния пол, но и как се отдадете на любимите си занимания. Вие сте толкова пристрастени към това, което се случва, че не забелязвате нищо наоколо – а това има положителен ефект върху вашата производителност.

Ноември: Изследовател
Вие се интересувате от всичко, което се случва наоколо: литература, кино, езици, взаимоотношения. Вие се наслаждавате на живота и се опитвате да вземете от него максимума.

Декември: Вътрешна красота
Вие сте привлекателни външно, но другите са по-впечатлени от вашата вътрешна красота – вие сте спокойни, разумни и верни.