НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете символ и узнайте какво точно ви очаква!

Изберете символ и узнайте какво точно ви очаква!

Изберете символ и узнайте какво точно ви очаква!
Изберете символ и узнайте какво точно ви очаква!

Изберете символ и узнайте какво точно ви очаква!

Всеки ден Вселената ни изпраща послания. Много е важно да забелязвате тези послания и да можете да ги тълкувате. Искате да разберете отговора на въпроса, който ви интересува – просто го задайте мислено и изберете символ.

И този път Вселената има послание за вас. Искате ли да го получите веднага? Няма нищо по-лесно!

Трябва да се отпуснете и да разсеете всички ненужни мисли. Концентрирайте се върху себе си.

Символ 1
Всичко, което трябва да направите, вече е направено, а сега можете да се отпуснете и да се наслаждавате на резултата от труда си. Вие сте истински духовен учител, който води много, а сега Вселената като знак на благодарност ви изпраща дар. Разбира се, този подарък не е материален, но много по-добър. Това е дарът на знанието. Получихте дар на знанието, че животът е красив. Няма нищо по-добро или по-лошо, правилно или погрешно. Имате много знания, които можете да споделяте с другите. Помогнете на приятел, който се нуждае от помощ, направете блог, помогнете за разширяване на съзнанието.

Символ 2
Време е да се свържете. Свържете се с другите, с вас и с природата. Не сте сами, вие сте част от великата Вселена и трябва да помните, че всяко нещо, растение, животно или друго е свързано с по-голяма сила. Можете да го почувствате, понякога дори можете да го видите, но сега е време да практикувате. Свалете маската, която сте си сложили и си позволете да създадете истинска връзка. Започнете със себе си. Свържете се с растенията, животните и накрая ще бъдете готови за истинска връзка с другите. Ако имате проблем с взаимоотношенията, най-вероятно скоро трябва да се свържете. Опитайте се да видите нещата от гледна точка на останалите.

Символ 3
Работихте усилено и сега е време да се отпуснете! Направете нещо спонтанно, планирайте приключение или пътуване в чужбина. Отделете време да направите нещо, на което просто се наслаждавате. Възнаградете тялото си с чисти, екологични продукти, зарадвайте сърцето си и това на вашите приятели и семейство. Често забравяме силата на усмивката. Не забравяйте, че светът ще бъде по-добър, ако откривате доброто навсякъде.

Символ 4
Вие сте по-съсредоточени навън, отколкото навътре. В сърцето ви са отговорите на всичките ви въпроси. В главата ви цари безпорядък. Изчистете всичките си мисли за миг и погледнете навътре. Отидете на разходка, успокойте ума си и се съединете с Бога. Потърсете отговори вътре. Наблюдавайте мислите си, но не се опитвайте да ги преценявате.

Символ 5
Да поставяте граница не е лошо, ако е изградена съзнателно. Като поставяте граници, придавате на живота си структура, от което се нуждаете точно сега. Трябва да носите отговорност за неща, които няма да бъдат планирани и да спрете да губите време и енергия за хора и ситуации, които вече не са ви от полза за крайната ви цел. Също така почистете къщата си, за да намалите безпорядъка.

Символ 6
Време е просто да се доверите на Вселената. Вместо да се опитвате да се борите с живота, трябва само да направите крачка назад и да се пуснете по потока на живота. Следващата ви стъпка ще бъде разкрита, когато сте спокойни и сте се съсредоточили върху истинското си намерение. Избягвайте да вземате прибързани решения и нека тишината ви води.

Харесва ли ви тестът? Споделете го с приятелите си!

loading...