НАЧАЛО ЗДРАВЕ Смес от тези мощни съставки ще пребори всеки вирус и болест!

Смес от тези мощни съставки ще пребори всеки вирус и болест!

0
Смес от тези мощни съставки ще пребори всеки вирус и болест!
Смес от тези мощни съставки ще пребори всеки вирус и болест!

Смес с лечебни сили за вашето здраве и тонус. Следната комбинация от долуизброените съставки е лечебна за редица заболявания, може да пречисти тялото и да убие паразитите.

Съставките, описани по-долу се характеризират със силни противовъзпалителни качества, които правят напитката много здравословна:

 1. Джинджифил

Коренът от джинджифил може да извърши чудеса за нашето здраве.

Той е познат от около 2 000 години като медицинско средство, лекувайки проблеми с храносмилането, гаденето, махмурлука и газовете. Модерни проучвания откриват, че е ефективен в предотвратяването на повръщане, защитава стомашната лигавица и ни избавя от възпаления.

 1. Куркума

Куркумата е „супер-подправка”, която забавя стареенето, антиоксидант е и противовъзпалително средство. Куркуминът, „магическата” съставка, която придава златистия цвят на куркумата и притежава множество ползи за здравето, е бил многократно изучаван през последните десетилетия. Действа като мощен антиоксидант и притежава противовъзпалителни и антисептични качества.

Куркумата притежава здравословни хранителни вещества, витамини и минерали, като е мощен и действащ компонент в лечението на различни болести.

 1. Канела

Канелата е една от любимите подправки на мнозина хора. Тя не само ухае приятно и има хубав вкус, но притежава лечебни свойства.

 1. Кокосово масло

Кокосовото масло има способността да пречиства от вътрешни паразити. Детоксикира храносмилателната система и предпазва от развитието на паразити като метили и други.

Много хора добавят кокосовото масло в смутита или други напитки, като то може да бъде използвано в разнообразни рецепти. То се включва в много диети, като полезно и подобряващо цялостното състояние на организма.

 1. Мед

Медът е отлична съставка за вашето здраве: може да го добавите във ваната с вода, да го използвате като маска за лице, или като част от релаксиращо питие. Независимо как го приемате, ще усетите неговите антибактериални качества, които се справят с инфекциите, проблемите с кожата, емоционалния стрес и също спомага за свалянето на килограми.

Медът съдържа протеини, минерали (като например желязо, фосфор, калий, натрий, мед), ензими и витамини, особено от Б групата.

Ето и рецептата за лечебната напитка, която е натурален метод за лечение на много болести:

 • ½ чаена лъжица джинджифил на прах
 • ½ чаена лъжица канела на прах
 • ½ чаена лъжица куркума на прах
 • 1 чаена лъжица кокосово масло
 • 1 чаена лъжица мед
 • 1 чаша гореща вода

Смесете всички съставки, докато получите гладка смес, подобна на крем. Оставете да престои за няколко часа и след това я консумирайте.

Забележка: За по-добри резултати, пийте всеки ден тази напитка.