НАЧАЛО ЗДРАВЕ При болни стави използвайте тази рецепта – чудо

При болни стави използвайте тази рецепта – чудо

0
При болни стави използвайте тази рецепта - чудо
При болни стави използвайте тази рецепта - чудо

Открих добър начин да помогнете на болните стави. След като го намерих, изгубих рецептата, след което отново я намерих. Много се старая да не я изгубя отново.

“Когато се запознах с тази статия, в началото не повярвах на това, което пишеше в нея. Помислих си, че е от обикновените текстове, които се появяват доста често последно време, макар и авторът да се позовава на думите на военен лекар – професор, който съветва как да поддържате ставите в отлично състояние и едновременно да премахнете много от проблемите, свързани с тях.

Тъй като авторът не разполагал с имената на професора, преди да я направи обществено достояние, решил първо да провери върху себе си действието на рецептата, още повече, че от няколко години имал болка в гърба, врата, ставите, трудно ходел и абсолютно не можел да издържа дълго време в изправено състояние.

Изминаха десет дни, откакто приложих тази рецепта. Случи се чудо. Болката в ставите напълно изчезна, но според статията трябваше да продължа приема сутринта преди изтичането на месеца, т.е. още 20 дни. Знаейки, че много хора страдат от същия проблем, препоръчвам да не отлагате курсът на лечение, а веднага да го започнете.“

Тук е: Рецептата за това чудо.

Купете от всеки магазин за хранителни стоки 150 грама обикновен желатин, изсипете го в буркан и вечер излейте към него четвърт чаша ледена вода (две чаени лъжички или 5 грама), разбъркайте и оставете за една нощ.

През нощта ще набъбне и ще се превърне в желе. На сутринта го изпийте на празен стомах, добавете сок или вода със захар, но без да бъде топла или гореща.

Вижте още: Възстановете щитовидната си жлеза и се избавете от запека!

Една седмица по-късно човекът, който преди това се е оплаквал от болка в краката, гърба, врата, кръста, не я усеща! Курсът на лечение е един месец, година по-късно, повторете. Това е начин да възстановите “смазването” в ставите и нормалната работа на много от органите, чиято работа зависи от нормалните стави (всичко е свързано в тялото).