НАЧАЛО ЗДРАВЕ Уникално природно средство, което почиства белите дробове

Уникално природно средство, което почиства белите дробове

0
Уникално природно средство, което почиства белите дробове
Уникално природно средство, което почиства белите дробове

Уникално природно средство, което почиства белите дробове

Пушенето е изключително вреден навик, който може да причини сериозни здравословни проблеми. Много хора обаче не могат да се решат да се откажат от него.

Огромен брой хора по целия свят страдат от някои здравословни проблеми, дължащи се на този лош навик.

Цигареният дим води до необратимо увреждане на белите дробове, така че отказът – това е единственият вариант, който имате, ако искате да предотвратите сериозни усложнения и проблеми.

Днес предлагаме една невероятно ефективна природна рецепта, която ще ви помогне да намалите ефекта от тютюнопушенето и да почистите белите дробове.

Основните съставки са куркума, джинджифил и лук. Джинджирът е едно от най-полезните природни средства, под формата на вкусен корен с характерен вкус. Той ще ви помогне да премахнете излишната слуз от белите дробове.

Лукът има високо съдържание на антиоксиданти и силни противоракови свойства, така че ефективно предотвратява растежа на раковите клетки.

Куркумата има невероятен ефект при лечението на над 600 здравословни проблема, дължащ се на активната съставка куркумин, както и на множеството минерали и витамини, които съдържа.

Необходими съставки:

250 гр. лук
2½ супени лъжици куркума
голям корен от джинджифил
1 литър вода
350 гр. естествен подсладител (мед, стевия, кленов сироп, ксилитол)

Инструкции:

Загрейте водата, добавете подсладителя, който сте избрали и оставете да заври. Нарежете джинджифила и лука и ги добавете във водата. Кипнете отново и добавете куркумата. Намалете топлината. Отстранете от котлона, когато сместа стане наполовина. Прецедете и излейте лека в стъклен съд. Оставете да се охлади и след това съхранявайте в хладилник.

Приемайте една супена лъжица от сместа два пъти дневно, сутрин и вечер, няколко часа след хранене.

Дишането ви бързо ще се подобри и белите дробове ще започнат да се изчистват. Това средство е много полезно за бивши пушачи и би било чудесно начало, ако имате намерение да се откажете от този навик.

След известно време ще възстановите напълно функцията на белите си дробове!