НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какво ви очаква в живота? Вашият избор ще ви подскаже!

Какво ви очаква в живота? Вашият избор ще ви подскаже!

Какво ви очаква в живота Вашият избор ще ви подскаже!
Какво ви очаква в живота Вашият избор ще ви подскаже!

Нека сега да се съсредоточите върху онази област от живота, която трябва да преосмислите! Прекарайте няколко минути, за да се отпуснете и да направите своя избор!

Искате всичко да се промени, но се придържате към това, което имате, защото това е единственият начин, по който се чувствате в безопасност. Време е да опитате това, което сте отлагали толкова дълго, страхувайки се от провал! Кой е господарят на живота ви? Вие или вашият страх?

Изберете една от картите интуитивно и получете своя съвет!

Карта № 1

Тази карта разкрива способността да мислите за минали нещастия, загуби и скърби, без да се фокусирате върху тях! Сега е чудесно време за емоционална трансформация в човек, който се справя добре с всички предизвикателства на съдбата!

Можете да се освободите от вашата емоционална тежест от миналото точно сега! Тази тежест не трябва да ви придружава цял живот! Това е особено вярно, ако се опитвате да се изолирате, за да защитите сърцето си от болката, която сте преживели в миналото!

Девиз: сърцето ми е отворено и освободено от минали страдания. Това, което не ме убива, ме прави по-силен. Сега съм готов за повече любов и интимност.

Карта № 2

Вероятно преживявате процес на прераждане. Неотдавнашни събития и неувереността в себе си е възможно да са оказали душевнораздиращ ефект и буквално е трябвало да “пресъхнете”, защото просто не сте знаели какво да правите по-нататък.

Но този период от живота ви ще приключи тази седмица. Желанието ви за живот ще се върне с нивото ви на доверие.

Не търсете обяснение защо това се случва точно сега – просто вярвайте. Не е нужно да разбирате всичко, за да получите разрешение да се насладите отново на живота!

Очаква ви страхотна седмица на творчество, отидете на среща или на парти!

Девиз: Обичам живота си и съм благодарен за връщането на жаждата ми за живот.

Карта № 3

Тази карта показва борбата между индивидуалното ви аз и онази част от вас, която знае, че сте божествено съвършени и сте напълно обичани. Може би вашата креативност е блокирана или се чувствате неуверени поради съмнения в себе си. Всички тези отрицателни чувства се влошават, защото продължавате да се сравнявате с другите и не разпознавате вроденото си съвършенство.

Вижте още: Всичко в този тест е вярно! Изберете обувки и вижте!

Само когато вярвате, че сте обичани, вие ще сте готови да споделите с целия свят уникалното, което имате! Спрете да се сравнявате с другите! Нека радостта и страстта ви водят. Вроденото дете във вас знае пътя, дори и да го забравите…

Девиз: Аз съм съвършен и нося светлина в този свят.