НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Вашият духовен наставник предоставя три карти! Коя избирате?

Вашият духовен наставник предоставя три карти! Коя избирате?

0
Вашият духовен наставник предоставя три карти! Коя избирате?
Вашият духовен наставник предоставя три карти! Коя избирате?

Вашият духовен наставник предоставя три карти, изберете една!

Много бърз тест! Резултатите изненадват със своята точност.

Изберете една картинка и ще получите много важно послание за живота си! Хората, които са направили теста, потвърждават правдоподобността на резултатите! Аз също съм доказателство за това!

Казват, че интуицията и подсъзнанието на човек са пряко свързани с духовния свят.

Нека да проверим това сега с този прост тест.

Разгледайте трите различни картинки и интуитивно изберете една от тях. Не избирайте дълго.

Ето какво послания са подготвили за вас духовните наставници:

Карта номер 1:
Със сигурност смятате, че за да бъдете духовен човек означава следното: да не ядете месо, да казвате добри думи и да бъдете смирени. Всички тези вярвания не ви позволяват да живеете свободно.

Много е важно да разберете, че всички сме духовни същества; това, което се случва в живота, се нарича разширяване на съзнанието.

Когато някой реши да стане веган, важно е да не се поддава на грешни мисли или да не говори лошо за някого, всичко това трябва да се случи единствено поради дълбока вяра и да излиза от сърцето, а не защото “така е необходимо”.

Карта номер 2:
Опитвате се да намерите себе си, да видите душата си и да кажете: да, това е истинското ми Аз.

Помнете, че всички сме духовни същества. Унищожавайки социалните или семейните връзки, можете да намерите своето място под слънцето, но от друга страна, такъв живот може да бъде много труден.

Следвайте пътя, който сте избрали. Свършили сте отлична работа! И сега можете да наблюдавате как животът ви ще се промени, ръководен от любов, мир и хармония.

Карта номер 3:
Може би по някакъв интуитивен начин сте осъзнали някои неща, които преди не сте могли да разберете.

Във всеки случай, за да бъдете щастливи, трябва да имате ясен ум и винаги да се усмихвате. Вече сте наясно, че всички сме човешки същества и за всички е нормално да правят грешки. И нашите грешки са неизменна част от живота.

Можем да се ядосваме, разстройваме, тъгуваме, радваме, изкарваме пари, почиваме и т.н. Животът е проява на разнообразието от цветове, форми и действия!